Početak je nogometne sezone u Hrvatskoj, a brojni fanovi kao i sportski fotografi pozorno prate sva događanja na travnjaku. I dok vijesti bruje o uspjesima i neuspjesima najpoznatijih klubova i nogometaša, jedan neodoljivi prizor s utakmice nakratko je ukrao i našu žensku pažnju

Svaki početak nogometne utakmice tradicionalno obilježavaju i djeca. Neodoljivi mališani odjeveni u nogometne dresove nakratko postaju pratnja nogometnim zvijezdama i sucima, a njihova energija i spontanost privlače osmijehe.

Iako je takav prizor uobičajen, jedna djevojčica odlučila je u sportsku rutinu unijeti malo dječje energije te je time bacila u sjenu brojna poznata imena poput Jerka Leke i Franka Andrijaševića.

Neodoljiva nogometašica se pojavila na utakmici Lokomotive i Splita kao pratnja sucu. Iako je od glave do pete bila u nogometnom duhu, detalj u njezinim rukama pretvorio ju je u zvijezdu susreta i izmamio osmijehe na lica.

Riječ je o omiljenoj plišanoj igrački koju je slatkica čvrsto držala u rukama, a koje se nije željela odreći niti na nogometnom terenu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju