Ponosno predstavljamo novootvorenu PALMERS prodavaonicu u samom centru grada Zagreba, u Kaptol centru - za sve one koji cijene kvalitetu i udobnost.

Interijer je uređen prema najnovijem PALMERS konceptu, a sve u cilju kako bi cjelokupna ponuda bila što preglednija. Pomno se birala i rasvjeta jer je od izuzetne važnosti da se svaka žena osjeća što ugodnije birajući donje rublje, spavaći program, kućnu odjeću, hulahopke, kupaće kostime, haljine, šešire i torbe za plažu.

Specifična godina je iza nas, a samim time iščekivanje ljeta uzbudljivije je nego ikad. PALMERS nas vodi u najljepše doba godine i predstavlja novu kolekciju kupaćih kostima. Naglasak je na prirodnim temama, osobito na detaljima nadahnutim oceanom. Među omiljenim modelima i dalje su mornarski uzorak, prugice, valovite grafike te materijali s metalnim plavim i zelenim odsjajem.

PR PR (Foto: PR)

Aktualna kolekcija kupaćih kostima PALMERS nudi ponešto za svaki tip tijela i impresionira maštovitom raznolikošću. Osim bikinija i jednodijelnih kupaćih kostima, ovosezonski izbor nudi i dodatke koji uključuju praktične torbe za plažu i slamnate šešire. Trendi bikiniji, modeli s visokim retro strukom te bikini brazilskog kroja dodatno naglašavaju ženske obline. Također, klasični kupaći kostimi i dalje su apsolutni 'must have' ljetne sezone 2021. Ako još uvijek niste pronašli svoj favorit za plažu, vrijeme je da posjetite PALMERS svijet, u kojem svaka žena i muškarac sa zadovoljstvom odabiru i kupuju svoje omiljene komade.

PR PR (Foto: PR)

Dočekajte ljeto spremni uz novu PALMERS kolekciju!

Palmers kolekciju potražite na prodajnim mjestima:

ZAGREB, Arena Centar, Vice Vukova 6
ZAGREB, City Center one West, Jankomir 33
ZAGREB, Frane Petrića 3
ZAGREB, Ilica 36
ZAGREB, Supernova Garden Mall, Rudolfa Kolaka 14
ZAGREB, Kaptol Centar, Nova Ves 17

KARLOVAC, Robna kuća Karlovčanka, Trg M. Šufflaya 1

RIJEKA, Tower Center, J. P. Kamova 81A

PULA, Flanatička 3

SPLIT, City Center one, Vukovarska 207
SPLIT, Kralja Tomislava 4

ZADAR, Mihovila Klaića 2

DUBROVNIK, Robna kuća Minčeta, Nikole Tesle 2
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju