Poznati kozmetički brend Lancome predstavio je svoju novu kolekciju tekućih sjajila L'Absolu Lacquer

Galerija Lancome sjajila L\'Absolu Lacquer Lancôme nova kolekcija L\'Absolu Lacquer Gloss - 5 Lancôme nova kolekcija L\'Absolu Lacquer Gloss - 8 +5 Lancôme nova kolekcija L\'Absolu Lacquer Gloss - 7 Unazad nekoliko sezona mat izgled usana bio je najpopularniji, no beauty trendovi polako se mijenjaju i na velika vrata vraćaju se sjajila.

Ljubiteljice dekorativne kozmetike brenda Lancôme sigurno će razveseliti vijest da je kozmetički brend predstavio novu kolekciju sjajila L'Absolu Lacquer.

Lagana tekstura na usnama i visoki sjajni finiš najbolje opisuju novu kolekciju.

Ona se sastoji od široke palete nijansi, njih čak 18, a sjajila na usnama traju i do šest sati.

Lagana tekstura na usnama i visoki sjajni finiš najbolje opisuju novu kolekciju. Formula novog proizvoda sastavljena je od inovativne emulzije napravljene na bazi od vode i ulja zbog koje se sjajilo ne lijepi za usnice.

Jačina sjaja ovisi o broju nanešenih slojeva, a prema riječima proizvođača, može se postići i ombre efekt na usnama nanošenjem svjetlije i tamnije nijanse sjajila.

Zavodljive nijanse dolaze u elegantnom pakiranju, a najbolje od svega je to što nanošenje sjajila ne zahtjeva posebne make-up vještine za razliku od ruža koji traži preciznost. U galeriji pogledajte neke od novih nijansi sjajila iz kolekcije L'Absolu Lacquer.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju