U španjolskoj Zari sigurno su svjesni činjenice da je njihova zelena torbica sa zlatnim lancem najpoželjnija torbica ovog proljeća. Dokaz za to je i činjenica da je u posljednje vrijeme do te torbice bilo jako teško doći jer je redovito bila rasprodana.

Galerija Zelena torbica pravi je hit proljeća U prodaji je i torbica u boji fuksije Najtraženija torbica ovog proljeća - 1 +4 Lila torbica

Mnoge dame dežurale su na web-stranici trgovine i čekale da se pojavi taj proljetni hit od 179,90 kn kuna.

A sada je Zara napravila potez koji je dodatno oduševio zaljubljenice u ovu torbu. U prodaju su stavljene i nove boje, a ne trebamo ni govoriti da su neke već nedostupne pa će se dežuranje na Zarinim stranicama i čekanje obnavljanja zaliha nastaviti i u budućnosti.

Zelena torba iz Zare - 4 Proljetni hit iz Zare: Zelena torbica koja je mnogim ženama na popisu želja

Chanelova torba s lancem na Pariškom tjednu mode 2020. godine Ukorak sa svjetskim trendovima: Najpopularniji modeli torbi na zagrebačkoj špici

Među novim bojama su krem, lila, koraljno crvena, ružičasta žvakaća, žuta i boja fuksije.

Sigurni smo da će dio vlasnica zelene torbice naručiti neki novi model, a dame kojima zelena nijansa nije bila po volji sada možda ipak pronađu opciju za sebe.

U svakom slučaju, ako planirate kupnju, morate biti spremni na to da ćete ovu torbicu često sretati na gradskim ulicama. U našoj galeriji pogledajte nove nijanse.

Cijena svake torbice je 179,90 kn Cijena svake torbice je 179,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju