Renomirani brend La Roche-Posay, koji je preporuka broj 1 dermatologa diljem svijeta , predstavio je najnoviji proizvod na području zaštite od sunca. Radi se o Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluidu SPF 50+, koji sadrži revolucionarni filter Mexoryl 400, znanstvenu inovaciju u borbi protiv štetnog utjecaja najopasnijih UV zraka

 Mexoryl 400 najveća je UV revolucija na području zaštite od sunca, koju je La Roche-Posay prošle godine lansirao na tržište, nakon 10 godina istraživanja, 65 studija, 25 patenata i 6 znanstvenih publikacija. Radi se o najjefikasnijem UV filteru koji štiti od najjačih UV zraka u solarnom spektru, štiteći kožu od ultra dugih UV zraka i dubokog oštećenja ćelija koje mogu prouzrokovati. Ovime sjajna priča o UVMUNE 400 inovaciji dobiva novo poglavlje, s obzirom na to da je riječ o proizvodu koji je formulom prilagođen masnoj i mještovitoj koži. La Roche-Posay, kao dermokozmetički brend za njegu kože broj jedan u svijetu koji preporučuju vodeći dermatolozi, uz pomoć svojih inovativnih proizvoda kontinuirano radi na podizanju svijesti o važnosti pravilnog očuvanja zdrave i lijepe kože u svim godišnjim dobima.

PR PR Foto: PR

Učinkovita zaštita od ultra dugih UVA zraka

Novi Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ namijenjen je za svakodnevnu zaštitu kože od sunca osobama koje imaju masnu i mješovitu kožu. S novim La Roche-Posay Anthelios proizvodom masna koža konačno ima učinkovitu zaštitu od UVA, UVB te ultra dugih UVA zraka, i to uz pomoć najučinkovitijeg UV filtera Mexoryl 400 i formule koja je otporna na znoj, vodu i pijesak, a koja potiče klinički provjereno smanjenje sebuma .

Još jedna prednost ovog proizvoda je ta da je Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ iznimno lagane, brzoupijajuće teksture, koja ne ostavlja bijele, masne ili sjajne tragove na koži, već ju matira do 12 sati. Novi Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid također sadrži Airlicium™, mikročestice koje upijaju više sebuma nego, primjerice, Anthelios Invisible Fluid. UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ testiran je pod kontrolom dermatologa i oftalmologa, hipoalergen je, nekomedogen i pogodan za osobe s osjetljivom kožom.

Čak 50% populacije ima masnu ili mješovitu kožu

Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ bit će vrlo koristan za čak 50% ukupne svjetske populacije jer ih upravo toliko tvrdi da ima masnu ili mješovitu kožu. Zbog osjećaja nečiste kože, težine i masnoće, osobe s masnom kožom često uopće ne stavljaju nikakvu dnevnu zaštitu od sunca, što može biti pogubno za zdravlje njihove kože.

PR PR Foto: PR

Iako je povećano izlučivanje sebuma karakteristično za masnu kožu, mješovita koža može istovremeno odavati osjećaj suhoće na obrazima te masnoće u području T-zone (čelo, nos i brada). Osobe s umjereno do jako masnom kožom često imaju poteškoća pronaći kremu sa zaštitnim faktorom koja ne uzrokuje pojavljivanje masnoće na koži ili proširene pore. Prekomjerno izlučivanje sebuma također uzrokuje i pojavu neželjenih akni, zbog kojih se osobe mogu osjećati sramežljivo, stvarati negativnu sliku o sebi, izolirati se iz društva te imati lošiju kvalitetu života .

La Roche-Posay proizvodi već su godinama pouzdano rješenje kada je riječ o visoko učinkovitoj SPF zaštiti, a najnoviji proizvod u Anthelios asortimanu zasigurno će olakšati život brojnim ljudima s masnom i mještovitom kožom. Više informacija o novom La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF 50+ te drugim proizvodima iz Anthelios linije moguće je pronaći na La Roche-Posay internetskoj stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju