Božićni filmovi jedan su od najljepših dijelova ovoga doba godine. Iako se uvijek vraćamo starim klasicima, uzbuđeni smo i zbog novih naslova koje dosad još nismo gledali, a oni već polako izlaze na poznate streaming platforme i tako nagovještavaju blagdane.

Galerija Najbolji Božić ikad Najbolji Božić ikad Najbolji Božić ikad +1 Scene iz filma

Prvi božićni film koji je Netflix najavio ove godine jest Najbolji Božić ikad (Best. Christmas. Ever!). Radi se o simpatičnoj komediji koja govori o prijateljstvu, obitelji i klasičnim trzavicama između (starih) prijateljica, pa će nas zasigurno zabaviti i nasmijati.

Najbolji Božić ikad Scene iz filma "Najbolji Božić ikad" (Foto: Netflix)

Glumačku postavu čine Heather Graham, Brandy Norwood, Jason Biggs i Matt Cedeno, a radnja se već na prvi pogled čini zanimljivom. Najnovija božićna priča počinje kad Charlotte (Heather Graham) primi blagdanski bilten od Jackie (Brandy Norwood), svoje stare prijateljice s fakulteta. Ta gesta u njoj izazove ljubomoru i upravo je ona glavna tema ovog filma.

Ta ljubomora proizlazi iz stare poslovice kako je trava uvijek zelenija u tuđem dvorištu, a život nam onda pokaže da to baš i nije tako te da savršen (obiteljski) život ne postoji.

Charlotte je podosta nezadovoljna svojim životom - zapela je na poslu koji ne voli, u klasičnim obiteljskim problemima, poput financija i manjka slobodnog vremena. Istovremeno, Jackie je nedavno prodala svoju zrakoplovnu tvrtku za milijune dolara i živi idiličnim životom, s voljenim mužem i nevjerojatno inteligentnom djecom.

Kad Charlotte s obitelji krene na božićno putovanje k svojoj sestri, spletom okolnosti završi kod Jackie – i tada počinje simpatična avantura, prožeta emocijama, smijehom, ali i isticanjem onih pravih životnih vrijednosti.

Christmas with You 10 božićnih filmova na Netflixu za sve one koji jedva čekaju snijeg i božićne lampice Slika nije dostupna Znate li prepoznati o kojem se božićnom filmu radi uz pomoć ovih 10 fotografija? Zapravo ljubav Zapravo divni: 10 filmova bez kojih ne bi trebao proći niti jedan Božić

Ovo bi moglo biti dobro, komentira javnost na društvenim mrežama. Možda ovaj film neće biti novo božićno remek-djelo, ali će nas zasigurno opustiti i nakratko razbiti sve brige. Na Netflixu ga možete pogledati već od četvrtka 16. studenog. 

Najbolji Božić ikad Scene iz filma "Najbolji Božić ikad" (Foto: Netflix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju