Tradicionalna kolekcija Karite donosi vam primamljive novosti – L’Occitane je svoju poznatu kolekciju za njegu tijela Karite unaprijedio i podigao na još višu razinu

Već poznate proizvode krasi novi dizajn ambalaža: Karite iznimno ulje, ultrabogati losion za tijelo i ultrabogatu kremu za tijelo.

Karite maslac je prirodni balzam koji već tisućama godina koriste žene u Burkini Faso za njegu ruku i lica

Potpuna novost u ovoj svevremenskoj kolekciji je nadahnjujuće ulje za tuširanje. Znanstvenici u L’Occitaneu uvijek rade na načinima kako sastojke u proizvodima učiniti još učinkovitijima, za još ugodniji i bolji ritual njege kože.

Upravo zato, s karite maslacem, jednim od L’Occitaneovim najučinkovitijih i najpoznatijih sastojaka, kreirali su iznimne formule za njegu vašeg tijela upakirane u očaravajući novi dizajn ambalaža.

NOVI SVIJET HRANJIVE NJEGE
Karite maslac prirodni je uljepšavajući balzam već tisućama godina i žene u Burkini Faso koriste ga u njezi ruku i lica za zaštitu od surovih vanjskih uvjeta.

L’Occitane, u okviru bliskog i dugotrajnog partnerstva s tim nevjerojatnim ženama još od 1980., već preko 30 godina širi znanje o karite maslacu i dodaje mu moderan štih. Kolekcija Karite odaje počast vrijednom karite maslacu i može se pohvaliti inovativnim teksturama koje kožu obavijaju hranjivim velom mekoće te je drže glatkom i nahranjenom tijekom cijelog dana.

KARITE IZNIMNO ULJE
100 ml - 5% karite maslaca
Iznimno karite ulje od sada u staklenoj ambalaži sa zanimljivim uzorkom inspiriranim afričkim pletenim košarama, u čast povijesti karite maslaca. Njegujuća moć karite ulja utjelovljena je u ovoj svilenkastoj formuli koja suhoj koži daruje satensku mekoću.

ULTRABOGATA KREMA ZA TIJELO
200 ml - 25% karite maslaca
Formula, s 25% karite maslaca, savršeno hrani i njeguje vrlo suhu kožu te je drži hidratiziranom do 72 sata. Obogaćena uljem iz koštica marelica i prirodnim ekstraktima iz sjemena lana, sljeza, badema i meda, pomaže omekšati i umiriti kožu, pritom ne ostavljajući mastan trag.

KARITE ULJE ZA TUŠIRANJE
250 ml - 10% karite maslaca
Ulje za tuširanje s 10% karite maslaca nježno čisti tijelo. Njegova bogata tekstura ostavlja hranjivi zaštitni sloj koji mekša čak i suhu kožu. Prirodna formula pomaže smanjiti osjećaj zatezanja, čini kožu podatnom i parfumira je nježnim prepoznatljivim mirisom.

ULTRABOGATI LOSION ZA TIJELO
250 ml - 15% karite maslaca
Jednostavno nanošenje i užitak pri upotrebi – to je Ultrabogati losion za tijelo, s 15% karite maslaca i nevenom koji uklanjaju osjećaj zategnute suhe kože. Novi dizajn ambalaže inspiriran je afričkim pletenim košarama u kojima žene sakupljaju karite oraščiće.

OD BOGATE KARITE PROŠLOSTI DO SVIJETLE BUDUĆNOSTI
Žene iz Burkine Faso već stoljećima koriste karite maslac za zaštitu kože od vrućeg vjetra afričke savane. Za izradu tog bogatog i hranjivog maslaca, najprije moraju sakupiti karite oraščiće u prekrasnim velikim pletenim košarama.

Te košare predstavljaju bogatu povijest karite maslaca u Africi i njegovu ulogu u njezi kože među generacijama žena. L’Occitanova Karite kolekcija za tijelo odaje počast ženama, povijesti karite maslaca i pletenim košarama, u novom ruhu koje prati tradiciju karite njege i približava je mlađim i budućim generacijama.

MOĆNO HRANJIVO ULJE
Osim karite maslaca, karite plodovi čuvaju još jednu, rijetko otkrivenu tajnu... Kada se zagrije, karite maslac otkriva zlatno blago - velikodušno ulje koje hrani, dubinski obnavlja i hidratizira kožu i kosu, čak i onu oštećenu. Prepustite se raskošnoj teksturi L’Occitaneovih karite ulja koja glatko klize niz kožu i brzo se upijaju, bez masnih tragova.

L’Occitane koristi organski karite maslac i uvijek surađuje s lokalnim proizvođačima, ženama iz Burkine Faso, kako bi osigurao najvišu kvalitetu proizvoda i pritom poštovao načela pravedne trgovine. Za osjećaj dobrobiti, i na koži i u duhu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju