Kupovina proljetnih cipela može biti poseban izazov, pogotovo ako tražite model u kojem ćete moći puno hodati, a da nisu klasične cipele na nižu potpeticu ili niski đon koji nije previše ravan. Sve je više ljubiteljica mokasinki, koje nude i udobnost i šik stil, a ove sezone naročito su popularni modeli s debljim đonom.

Galerija Žena u bijelim mokasinkama Reserved, 299,90 kn H&M, 530 kn +9 Deichmann, 249 kn

Takozvane chunky loaferice zavladale su trgovinama, u kojima se mogu pronaći različiti modeli ovih trendi i praktičnih cipela. Robusnije mokasinke ove sezone su neizbježne, a lako osvajaju i najveće obožavateljice visokih potpetica.

Zara, 349,90 kn Zara, 349,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Uz nezaobilazne crne, u trendu su i mokasinke u pastelnim nijansama, poput ružičaste i zelene, a pronašli smo i modele u smeđoj boji i nekim drugim tonovima sjajnima za kombiniranje uz druge boje.

H&M, 530 kn H&M, 530 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Deblji đon lijepo će izdužiti figuru, a takve mokasinke izvrsno idu i uz različite modele traperica, pa i haljine i suknje. Dobar par mokasinki u proljetnoj garderobi sigurno će biti koristan i vrlo nosiv modni predmet i uz njih će proljetni dani biti još ljepši i zabavniji.

Suknje s rastezljivim pojasom hit su među ljubiteljicama udobnosti Od 49 kuna: 12 modela midi suknji za proljeće koje vole žene od XS do XXL veličine

Slika nije dostupna 15 tenisica u svijetlim tonovima bez kojih ne možemo zamisliti proljeće

U fotogaleriji na početku teksta pronađite 12 novih modela mokasinki iz trgovina zbog kojih i štikle padaju u drugi plan.

Mohito, 359,90 kn Mohito, 359,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Mango, 349,90 kn Mango, 349,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju