Catherine Middleton uvijek privlači poglede svojim modnim kombinacijama. Češće se pojavljuje u elegantnim odjevnim komadima za protokolarne susrete, a rjeđe je možemo vidjeti u sportskim kombinacijama za rekreaciju.

Galerija Catherine Middleton u posjeti koledžu u Derbyju Catherine Middleton u bijelom Zarinom sakou i tenisicama brenda Veja Catherine Middleton s Preet Chandi +1 Catherine Middleton demonstrirala je svoju snagu u testu povlačenja gume

Nedavni susret sa svjetskom rekorderkom u najdužoj samostalnoj polarnoj ekspediciji Preet Chandi u koledžu Landau Forte u Derbyju razotkrio je njezino ležernije modno lice.

Princeza od Walesa za ovu je priliku iskombinirala plave hlače ravnog kroja s bijelom majicom i sakoom iz Zare, a kombinaciju zaokružila parom bijelih kožnatih tenisica.

Catherine Middleton u bijelom Zarinom sakou i tenisicama brenda Veja Catherine Middleton u bijelom Zarinom sakou i tenisicama brenda Veja (Foto: Profimedia)

Riječ je o modelu samoodrživog francuskog brenda Veja čije se tenisice izrađuju od organskog pamuka, reciklirane gume i sličnih materijala, a koji je popularan i među Hrvaticama.

Ljepotica sa zadarske špice u tenisicama koje su osvojile i Catherine Middleton Tenisice brenda Veja na zadarskoj špici Mlada dama sa zadarske špice u tenisicama francuskog brenda Veja Catherine Middleton u tenisicama Esplar brenda Veja +1 Tenisice Esplar brenda Veja

Catherine Middleton nosi ga od 2021. godine, a odabrala je Veja Esplar tenisice s prepoznatljivim slovom V u pozlaćenoj verziji koji se sjajno uklopio u ostatak izdanja.

Tenisice Veja Esplar, 135 eura Tenisice Veja Esplar, 135 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju