Svi mi volimo čuti kompliment da lijepo mirišemo i svi mi na policama volimo imati parfeme koji takve komplimente privlače, a ako ste u potrazi za novim mirisnim ljubimcem, on se možda krije na policama popularne trgovine Zara.

Zara se, naime, udružila s luskuznim brendom mirisa Jo Loves, koji je osnovala Jo Malone i to kako bi osigurala da se za nadolazeće razdoblje na tržišu nađe dovoljno mirisa za različite ukuse.

Zajedno su Zara i Jo Loves predstavili kolekciju naziva "Vibrant Cities", koja se sastoji od osam različitih mirisa inspiriranih velikim gradovima diljem svijeta.

Ova posebna kolekcija bila je inspirirana željom njezine stvoriteljice da putuje. S obzirom na to da putovanja u jednom trenutku i nisu bila moguća, Malone je miris iskoristila kao bijeg.

Osam različitih mirisa unutar kolekcije imena dijele s Londonom, Dubaijem, Venecijom, New Yorkom, Šangajem, Seulom, Tokijom i Madridom.

Svaki miris dostupan je u bočicama od 10, 40 i 75 mililitara. Cijena im je 49,90, 119,90 i 149,90 kuna. Za 799,90 kuna moguće je kupiti set od osam parfema u bočicama od 40 mililitara.

Parfem Ono nešto vaše: Kako odabrati parfem koji će postati vaš zaštitni znak?

Što se tiče samih mirisa, "Fashionably London", primjerice, u sebi krije note bergamota, ruže i mošusa, a "Energetically New York" otkriva note kardamoma, jasmina i sandalovine.

Što se krije u ostalim mirisima, možete provjeriti na stranicama popularnog brenda, gdje je moguće i kupiti mirise.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju