Osim što mogu uživati u novoouređenom prostoru, svi posjetitelj Argentuma u Arena Centru tijekom mjeseca listopada ostvaruju brojne pogodnosti, ali i osvajaju poklone!

Kao što jesen donosi svoje novitete u svijetu mode i nakita, tako je i Argentum ovu sezonu odlučio iskoristiti i predstaviti svoju poslovnicu u Arena Centru u Zagrebu u novom izdanju!


Hrvatski brend srebrnog nakita prepoznatljiv je po svojoj ponudi modernog i tradicionalnog nakita, a od sada se ističe i po suvremenom i sofisticiranom dizajnu svog prodajnog prostora u Arena Centru.

PR PR Foto: PR


Imajući na umu prepoznatljivost brenda, stvoren je prostor koji vješto spaja funkcionalnost i estetiku. Nježne boje Argentuma, plava, siva i bež stvaraju miran i fluidan prostor koji nadilazi aktualne trendove, a posvećuje se bezvremenskom dizajnu. Bojama i dinamikom prostora stvara se dojam prozračnosti u kojoj se naglašava asortiman Argentuma: nakit i satovi.

PR PR Foto: PR


Sama poslovnica doima se kao da lebdi u prostoru, a klijent koji bira nakit ima mogućnost pristupiti prodajnom mjestu iz svih smjerova pri čemu će na najjednostavniji način moći obuhvatiti široku ponudu. Kroz monokromatske boje prostora, do izražaja dolazi svjetlucav srebrni i pozlaćeni nakit, a svi ljubitelji trendi nakita moći će probati i izabrati svoje najdraže modne dodatke uživajući u novom vizualnom doživljaju.

PR PR Foto: PR


Osim što mogu uživati u novoouređenom prostoru, svi posjetitelj Argentuma u Arena Centru tijekom mjeseca listopada ostvaruju brojne pogodnosti, ali i osvajaju poklone! Istražite njihovu ponudu, pogledajte nove kolekcije, i doživite novo izdanje poslovnice koje dolazi u pravom trenutku – onda kada nam je najpotrebnija inspiracija i motivacija za jesen pred nama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju