Dvodnevna online Netokracijina tradicionalna konferencija, posvećena ženama u tehnološkoj i digitalnoj industriji, će se, uz podršku Raiffeisen banke, održati 18. i 19. ožujka.

Bavit će se pitanjima poput: s kakvim se prilikama i neprilikama žene u IT industriji susreću, kako izgleda leadership u ženskim rukama te tko su uzori s naših prostora čijim se primjerom možemo voditi.

Ladies of New Business: uzorITe

Program konferencije otvorit će predavanje Mirte Stantić, doktorandice s Oxforda i bivše zaposlenice Facebooka na temu kako hrvatske korporacije mogu stvoriti radne uvjete i potporu za ženski leadership.

Uz Mirtu, predavanje će održati i Ines Jurković koja će podijeliti priču o svojem karijernom putu, od PR asistentice do direktorice osječkog ureda IT tvrtke COBE - nedavno proglašenim najboljim poslodavcem u kategoriji malih tvrtki za 2020. godinu!

Naravno, niti jedan program nije potpun bez dobre rasprave, pa smo pozvali muškarce hrvatske IT industrije da se osvrnu na važnost podrške muškaraca na vodećim pozicijama kod karijernog napredovanja svojih kolegica u organizacijama i industriji.

U panelu će sudjelovati:

Davor Runje, suosnivač u Airtu i predsjednik odbora u CISExu;
Dražen Oreščanin, osnivač, Poslovna Inteligencija;
Ivica Vrančić, Management Development Consultant, Verantius.Ladies of New Business: Frontend Week.

Kako priča ne bi stala samo na teoriji, ovog puta imamo i bonus za sudionice! U suradnji sa SmartNinja školom programiranja, 10  udionica moći će besplatno sudjelovati na Frontend Week tečaju programiranja.

Zainteresirane se mogu putem posebne prijavne forme, pod uvjetom da prisustvuju i konferenciji.

Na konferenciju se prijavite besplatno!

Kao i uvijek, Ladies of New Business konferencija u potpunosti je besplatna!

Pratiti nas možete putem Facebook Livea, a želite li se uključiti u raspravu i postavljati pitanja, prijavite se za sudjelovanje putem Zooma ispunjavanjem prijavne forme!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju