Vječne crne gležnjače i polučizmice s potpeticom ove jeseni dobile su novo lice i dodatak koji ih iz običnih cipela pretvara u šik obuću koja podiže i najjednostavniju odjevnu kombinaciju

Trendovi dolaze i odlaze, ali crne gležnjače i polučizmice na petu neće nikada izaći iz mode. Volimo ih baš zbog njihove jednostavnosti i prilagodljivosti svakom stajlingu, zbog čega su nosive od jutra do mraka.

Obične crne gležnjače na petu jeseni dobile su novo lice i dodatak koji ih iz običnih cipela pretvara u šik obuću koja podiže i najjednostavniju odjevnu kombinaciju

U svakoj garderobi trebale bi se naći jedne crne gležnjače na petu, a kada ne znamo što obući, najčešće ćemo posegnuti upravo za njima. Ove su sezone vječne cipele dobile dodatak zahvaljujući kojem su se iz obične pretvorile u šik obuću. U trgovinama se mogu pronaći modeli ukrašeni umjetnim biserima, šarenim kamenčićima i drugim svjetlucavim detaljima.

Podići će i najjednostavniju odjevnu kombinaciju, a uz njih će i obične traperice izgledati posebnije. Za vas smo izdvojili 6 modela crnih gležnjača i polučizmica sa svjetlucavim ukrasima cjenovnog ranga od 299 do 2370 kuna, a pogledati ih možete u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju