Polako se mirimo s činjenicom da ljetu dolazi kraj, sezona vesti, gležnjača, kožnih jakni i džempera sve je bliže, a s njom dolazi i razdoblje jesenskih boja na noktima.

Galerija Zeleni lak za nokte bit će popularan ovu jesen Catrice (84 My Heart Beats Green Right), 21,90 kn Chanel Le vernis (582 - fiction), 211 kn +4 Essence (Say my name), 12,90 kn

Nakon ljeta u kojem smo birali vedre, živopisne, pa i neonske boje lakova za nokte, stiglo je vrijeme za hladnije i suptilnije nijanse. Međutim, to ne znači da je stiglo vrijeme i za "dosadne" boje.

Naravno, ljubiteljice klasike neće pogriješiti ako izaberu lakove u crvenim, tamnoplavim ili nude nijansama, ali one koje ipak žele nešto malo drukčije nokte možda će biti sretne zbog boje koju se ističe kao veliki jesenski hit u svijetu manikure. 

Radi se o zelenoj boji, a ako vam se na prvu pomisao zeleni nokti čine pomalo neprivlačnima, odaberete li tamnije tonove zelene, imat ćete osjećaj kao da nosite klasični tamni lak, omiljen u ovo doba godine, ali ćete ipak biti drukčiji.

U našoj galeriji pogledajte ponudu lakova za nokte u zelenim nijansama.

Chanel Le vernis (582 - fiction), 211 kn Chanel Le vernis (582 - fiction), 211 kn (Foto: chanel.com)

Pogledajte i sedam sivih lakova za nokte već od 12,90 kn:

Elegancija na rukama: Sedam sivih lakova za nokte već od 12,90 kn Essence (27 What Is This ), 12,90 kn Douglas (Mystic Ash), 19,90 kn Wibo (PA256N3), 49,99 kn +4 Chanel (Washed denim), 211 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju