Iako se to po temperaturama još uvijek ne može reći, ljeto se bliži kraju, a pred nama je jesen, godišnje doba koje zaljubljenice u modu posebno vole zbog slojevito odijevanja.

Galerija Essence (27 What Is This ), 12,90 kn Douglas (Mystic Ash), 19,90 kn Wibo (PA256N3), 49,99 kn +4 Chanel (Washed denim), 211 kn

Baloneri, parke, pletiva, gležnjače, traperice... sve su to omiljeni jesenski komadi koji žene motiviraju da paze na svaki detalj svog izgleda kako bi konačni rezultat bio za čistu peticu.

Jedan od detalja koji igra bitnu ulogu u cjelokupnom izgledu je lak za nokte, a nakon ljeta i zaigranih nijansi, jesen je idealno vrijeme za nešto "prigušenije" nijanse koje u kombinaciji s bež balonerom i dobrim gležnjačama kombinaciju čine dodatnu elegantnom.

Boja laka koja odgovara ovom opisu, a koja će biti jako popularna u nadolazećem razdoblju je siva.

Sivi lakovi za nokte odlično se slažu sa srebrnim nakitom, a ljubiteljice lakova za nokte reći će i da je ovu jesen bitno imati lak za nokte u sivoj nijansi koliko i dobar par traperica, dakle neophodan je.

Traperice visokog struka brenda Mango Najnoviji modeli: 15 traperica visokog struka koje "čuvaju" stražnjicu

U skladu s tim mišljenjem u našoj galeriji izdvojili smo sedam sivih lakova za nokte za ulazak u jesen sa stilom.

Chanel (Washed denim), 211 kn Chanel (Washed denim), 211 kn (Foto: chanel.com)

Pogledajte i pet lakova za nokte u metalik nijansama koje obožavaju osunčanu kožu:

Pet lakova za nokte u metalik nijansama koje obožavaju osunčanu kožu Lak za nokte u metalik srebrnoj nijansi Lakovi za nokte u metalik nijansama koje vole osunčanu kožu - 1 Lakovi za nokte u metalik nijansama koje vole osunčanu kožu - 4 +2 Lakovi za nokte u metalik nijansama koje vole osunčanu kožu - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju