Pistacio zelena, limun žuta ili 'strawberry' crvena – u uređenju doma ne morate se ograničiti na samo jednu sladolednu nijansu već ih možete i kombinirati.

Galerija Novo lice pastela u uređenju doma - 15 Novo lice pastela u uređenju doma - 13 Novo lice pastela u uređenju doma - 14 +16 Novo lice pastela u uređenju doma  

Pastelne boje dobile su novo lice. Novi trend za uređenje doma dolazi u najnježnijim pastelnim tonovima koji zapravo jako podsjećaju na boje sladoleda. To ni ne čudi – boje sladoleda asociraju nas na sreću, bezbrižnost, sunce, uživanciju, pa i u našem domu želimo stvoriti ugođaj u kojem ćemo se tako osjećati.

Novo lice pastela u uređenju doma - 1 Ormarić u limun žutoj boji u dnevnoj sobi - zašto ne? (Foto: Living4media)

Omiljeni sladoled nije samo ukusan već i privlačan, i njegove boje sada su pronašle put i u naše domove.
Pastelne sladoledne boje toliko su svestrane i prilagodljive da ih lako možete kombinirati, varijacija i nijansi je pregršt.

IKEA namještaj 2019. - 9 Za male stanove: 10 komada iz IKEA-e koji vizualno povećavaju prostor

Pastelne nijanse djeluju umirujuće Tako nježne: 15 ideja kako osvježiti dom umirujućim pastelnim bojama

Ovaj trend u svaku prostoriju unijet će dašak svježine, finoće, šarma i proljeća, a inspiraciju za uređenje vlastitog životnog prostora pronađite u fotogaleriji.

Novo lice pastela u uređenju doma - 3 Sladoledne nijanse u svaku prostoriju unijet će dašak svježine, finoće, šarma i proljeća (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju