Želite li u svoj dom unijeti proljetnu svježinu i prozračnost, to možete učiniti i sa samo nekoliko detalja u pastelnim bojama: ukrasnim jastucima, prekrivačima, stolcima i slično.

Galerija Ideje kako osvježiti dom pastelnim bojama - 8 Ideje kako osvježiti dom pastelnim bojama - 4 Ideje kako osvježiti dom pastelnim bojama - 1 +11 Ideje kako osvježiti dom pastelnim bojama

Pastelne nijanse djeluju umirujuće, u što se možete uvjeriti već na prvi pogled u našoj fotogaleriju u kojoj smo skupili 15 ideja kako životni prostor osvježiti najljepšim pastelnim tonovima.

Ideje kako osvježiti dom pastelnim bojama - 13 Ideje kako osvježiti dom pastelnim bojama (Foto: Living4media)

Dizajneri interijera predlažu da se odmaknete od bijelih zidova te barem jedan zid u dnevnoj ili spavaćoj sobi ili nekoj drugoj prostoriji obojite u nježnu pastelnu nijansu zelene, plave, sive ili čak ljubičaste boje.

Detalji u pastelnoj ružičastoj također će domu dati svježinu i mekoću te ga učiniti posebno ugodnim za život. Ideja je mnogo, a neke od njih razgledajte u fotogaleriji i inspirirajte se za proljetni makeover vašeg životnog prostora.

Ideje kako osvježiti dom pastelnim bojama - 15 Ideje kako osvježiti dom pastelnim bojama (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju