Rujan je vrijeme novih početaka, a u skladu s tim je i horoskop koji donosi brojne promjene svim znakovima.

1. OVAN
Značajan dio svog slobodnog vremena provest ćete na pitanjima vezanim za novi, vrlo važan projekt.

Velika će pažnja u ovom mjesecu biti pridavana ljubavnim osjećajima. Budite podrška voljenoj osobi kojoj ste sada potrebniji nego ikada prije. Pokažite joj više razumijevanja i naklonosti, dajte joj do znanja koliko vam znači.

Za one koji vole igre na sreću, dobra je vijest da će bikovi u rujnu imati priliku novčane nagrade pa vrijedi uplatiti pokoju srećku.

Saznajte što čeka ovnove u rujnu.

2. BIK
Tijekom rujna bit će se teško odvojiti od maštanja i sanjarenja.
Počet ćete više razmišljati o prošlosti, analizirat ćete korak po korak sve svoje neuspjehe i uspjehe. Imajte na umu da ne možete promijeniti prošlost, pa nemojte biti preoštri prema sebi. Na kraju dana, baš svatko od nas griješi.

Podijelite te svoje misli s drugima i uvjerit ćete se koliko će vam biti lakše, a najviše povjerenja u tome ulijevat će vam osobe rođene u znaku bika ili djevice.

Saznajte što čeka bikove u rujnu.

3. BLIZANCI
Obratite pažnju na svoje financije jer ste u posljednje vrijeme nešto rastrošniji. Kako je pred vama vrijeme druženja s ljudima, bit će teže nego ikad kontrolirati svoje troškove.

Upoznat ćete se s drugim blizancem i vrlo brzo shvatiti koliko ste slični. Zajedno ćete težiti osobnom razvoju, fizičkom i intelektualnom.

Također, obratite pozornost i na člana svoje obitelji koji će vam dati važne informacije koje će vas obradovati i ohrabriti.

Saznajte što čeka blizance u rujnu.

4. RAK
Sve što sada trebate je barem kratko isključenje iz svakodnevnog života i malo osame.

Vjerujte svojoj urođenoj intuiciji i slušajte svoje srce umjesto da slušate ono što drugi govore. Vi najbolje znate što trebate i što je najbolje za vas.

Kada je u pitanju prostor u kojem živite, rujan neće biti dobro vrijeme za velika preuređenja i rušenje zidova, no bit će idealan za organizaciju dokumenata i bacanje prastarih uspomena koje vam ne trebaju.

Saznajte što čeka rakove u rujnu.

5. LAV
Rujan će obilježiti daljnja lijenost i romantika. No polako se počnite baviti zemaljskim, svakodnevnim stvarima, osobito onima vezanim uz obitelj.

Vaš će život početi slijediti prethodno utabane staze, međutim, može doći do mnogih promjena u pitanjima vezanim uz vašu voljenu osobu. Na vama je da vidite jesu li te promjene korisne ili ne.

U drugoj polovici mjeseca pozabavite se svojom financijskom situacijom. Izgledno je da će trebati napraviti plan štednje ili opomenuti osobe koje vam duguju novac.

Saznajte što čeka lavove u rujnu.

6. DJEVICA
Kada je u pitanju privatni život, rujan itekako obećava obilje zanimljivosti. Od sada nadalje veću ćete pažnju posvećivati odnosima s drugim ljudima te naučiti kako u njih vratiti skladnost.

Također, vjerujte svojoj intuiciji. Privući ćete osobu kojoj su dom, obitelj i tradicija najvažnije stvari u životu.

Krajem mjeseca vaše će se financijsko stanje poboljšati. Počet ćete razmišljati o promjeni automobila, a snovi o domu postat će sve stvarniji.

Saznajte što čeka djevice u rujnu.

7. VAGA
Rujan će za vas biti prijelomni mjesec u kojem ćete napraviti hrabar korak naprijed.

Osoba s kojom ste u partnerskom odnosu pokazat će svoje ozbiljne namjere, a nije isključeno ni doživotno partnerstvo, pogotovo ako se radi o raku ili jarcu.

Na poslu će situacija biti ponešto drugačija. Vaši suradnici bit će nervozni i razdražljivi, sve do punog Mjeseca krajem rujna. No u takvim situacijama uvijek pazite da ste sami sebi na prvom mjestu. Budete li smireni i staloženi, to će se preslikati i na druge ljude te smiriti njihove strahove.

Saznajte što čeka vage u rujnu.

8. ŠKORPION
Jako ste dugo čekali da se napokon normaliziraju mnoga životna pitanja.

U svoj život privlačite osobu koja ima slične karakteristike – uvijek je odlučna, važan joj je red i organizacija te se trudi pronaći vremena za sve. Ta će vam osoba biti i muza, i uzor.

Rujan je sjajno vrijeme i za početak timskog rada, kako na poslu tako i kada je u pitanju vježbanje. Grupni treninzi učinit će čuda za vaše tijelo.

Saznajte što škorpione čeka u rujnu.

9. STRIJELAC
Pratit će vas osjećaj slobode i sveobuhvatne energije. Zato će ovo vrijeme biti iskorišteno za društvene sastanke i brojne pustolovine, a razveselit će vas i jedna osoba koja se vratila s putovanja.

Bliži se vrijeme za promjene u ljubavnom životu. Razmislite što očekujete od života i ako se partner čini sretnim, razgovarajte o tome s njim. Ako ste slobodni, sažmite sve svoje veze i ne bojte se živjeti život.

Pripremajući projekt za posao, pokažite veliku predanost. Isplatit će se.

Saznajte što čeka strijelce u rujnu.

10. JARAC
Neka rujan bude mjesec proveden s obitelji. Riješite se ljutnje i negativnih osjećaja. Omogućite sebi i svojim voljenima ugodnu i prijateljsku atmosferu kako bi se svi koji su u vašem društvu osjećali ugodno i opušteno.

Vaša će pozornost u velikoj mjeri biti usmjerena na osobe rođene pod znakom bika, vage i škorpiona, s kojima ćete pronaći zajednički jezik u umjetnosti, glazbi i drugim hobijima koji vas povezuju.

Saznajte što čeka jarčeve u rujnu.

11. VODENJAK
U rujnu će vas pratiti dileme vezane uz suprotni spol koje biste, na sreću, trebali moći riješiti.

Posebno će vas privući ljudi sa strastima sličnima vašima, a intelektualni izazov koji će vas malo oživjeti dat će vam netko rođen u znaku djevice ili blizanaca.

Krajem mjeseca moguće je poslovno putovanje. Moći ćete na novom terenu i pred nepoznatim ljudima pokazati sve što znate pa se potrudite ostaviti što bolji dojam.

Saznajte što čeka vodenjake u rujnu.

12. RIBE
Kada su u pitanju ljubavni odnosi, tražit ćete sklad i odmoriti od svakodnevnih problema. Čak i ako se razumijete bez riječi, vrijedi razgovarati s partnerom o svojim potrebama i planovima.

Ako ste roditelj ili u široj obitelji imate djecu, obratite povećanu pozornost na njih. Možda skrivaju neke probleme jer ih se boje ili se srame priznati, a neće se znati nositi s njima bez pomoći.

Ako je pred vama poslovno putovanje, donijet će iznenađujuće rezultate, a moguća je i promjena posla.

Saznajte što čeka ribe u rujnu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju