Stigli su hladni jesenski dani, a mi znamo koja će destinacija u Zagrebu plijeniti pozornost, naročito zaljubljenika u luksuzne brendove i uslugu.

Naime, Douglas parfumerija u jednom od najpopularnijih trgovačkih centara u Zagrebu - City Centeru One West otvorila je vrata kupcima u nikad boljem izdanju i ponudila potpuno drugačije iskustvo kupovine. Tako je Douglas parfumerija na zagrebačkoj adresi druga parfumerija s flagship store konceptom - novouređena poslovnica koja nudi vrhunsku uslugu i još bogatiju ponudu popularnih beauty brendova, a nas je dojmila iz više razloga.

Novi koncept poslovnice – flagship store, drugi dućan takve vrste na području Hrvatske, ima jedinstveni način izlaganja proizvoda koji je prvo predstavljen u Splitu, a sada možete iskusiti čaroliju beauty shoppinga i u Zagrebu. Posebnost koncepta leži u tome što su proizvodi pristupačniji kupcima za isprobavanje i razmješteni su tako da olakšaju izbor proizvoda. U impresivnoj parfumeriji koja ima približno 300m2 dominira moderan dizajn i premium namještaj koji osigurava veću vidljivost brendova. Pristupačnost proizvoda i veća vidljivost brendova bile su misao vodilja u dizajniranju ove poslovnice koja vrlo jasno prenosi viziju Douglas parfumerija na hrvatskom tržištu – pružiti kupcima najbolje što beauty svijet nudi uz luksuzan doživljaj shoppinga.

PR PR (Foto: PR)

Zagrepčane će dodatno razveseliti to što u ovoj parfumeriji mogu pronaći prekrasan niche mirisni kutak koji svojim vjernim kupcima nudi najbolje od ekskluzivnih mirisnih brandova poput Zarkoperfume, Maison Margiela, Atelier Cologne, Tiziana Terenzi, V Canto, Atkinsons, Chopard, Ferragamo i Mark Buxton. Skincare i make-up asortiman jednako su impresivni, pa se u njemu mogu pronaći zvučna imena i ekskluzivni brendovi poput Kylie Skin by Kylie Jenner, Elemis, Matis, It Cosmetics, Dr. Dennis Gross, Dr Irena Eris skincare i make-up linija proizvoda, MAC, Kylie Cosmetics by Kylie Jenner, Benefit, Giorgio Armany Beauty, Revox, The Ordinary i brojnih drugih.

PR PR (Foto: PR)

Otvorenjem novo uređene poslovnice s flagshipe store konceptom, Douglas parfumerije potvrdile su status jednog od omiljenih i nezaobilaznih mjesta kvalitetnih proizvoda, vrhunskih brendova i najboljih savjeta u beauty svijetu.

„Upravo s ciljem da kupcima pružimo luksuzan doživljaj shoppinga otvorili smo novo uređenu parfumeriju, koja je nastavak širenja parfumerija s ovakvim konceptom“, izjavila je povodom otvorenja Adrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas parfumerija.

Uvjerite se i sami u potpuno drugačije iskustvo kupovine koje vam Douglas parfumerije obećavaju! Posjetite već danas novo uređenu Douglas parfumeriju u City Centru One West i uživajte u bogatoj ponudi popularnih i ekskluzivnih beauty brendova u luksuznom okruženju.

PR PR (Foto: PR)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju