Gotovo polovica ljudi na svijetu najviše voli doručkovati iz zdjelice sa žlicom, a energetski bogat obrok Čokolino Plus idealan je za početak dana, ali i užinu ili večeru.

 Svojom kombinacijom zobenih i kukuruznih pahuljica te hrskave riže s čokoladom, zdjelica Čokolino Plusa izvor je proteina i sadrži čak osam vitamina.

Kako smo cijelog života u jednom tijelu, valja se potruditi da nam u njemu bude ugodno i lijepo. Zato je za one s većom potrošnjom energije savršen izbor Čokolino Fit. Sa smanjenim udjelom šećera od čak 30 posto, izvor je proteina i vlakana i pravi izbor za sve koji se žele zdravo hraniti, bez obzira na uzrast. Zbog optimalnog udjela ugljikohidrata, uz bogatstvo magnezija koji smanjuje grčenje mišića i omogućuje brži oporavak nakon fizičkih napora, Fit je idealan za konzumaciju prije ili nakon treninga.

PR PR

Sve svoje vjerne potrošače Čokolino Fit i Plus ugodno će iznenaditi novim dizajnom pakiranja gdje je naglasak stavljen na hranjivu žitaričnu bazu i benefite, tj. ono najbolje što ovi proizvodi nude. Dizajnom usmjereni i starijim potrošačima, odsad ih se može naći i na policama žitarica za doručak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju