NuFace je vodeća američka tvrtka u beauty gadgetima, prisutna na tržištu već više od 30 godina, čiji proizvodi koriste patentirani Microcurrent Skincare™, mikro struju koja se precizno i potpuno bezbolno aplicira na lice i vrat, uz klinički dokazan blagotvorni učinak uz pomoć mikro struje na lifting, toniranje lica i zaglađivanje kože.

  Galerija PR PR PR +3 PR

Premium tretman s mikro strujom, zbog kojeg ste do nedavno morali ići u kozmetički salon, sada je dostupan u toplini vašeg doma, u bilo koje doba.

Učinak mikro struje je potvrđen brojnim kliničkim testiranjima a svi NuFace proizvodi imaju dopuštenje američke FDA (Food and Drug Agency), koje je dobiveno prema najstrožim mjerilima.

Klinička ispitivanja su pokazala da je vidljiv učinak mikro struje već nakon prvog tretmana, što se kumulativno poboljšava s vremenom. NuFace je sjajno rješenje za sve dame koje su umorne od umornog izgleda.

Preporučene maloprodajne cijene inovativnih anti age NuFace uređaja izgleda ovako:

NuFace Trinity 2399 kn
NuFace NuBody 2899 kn
NuFace Mini 1399 kn
NuFace Fix 1199 kn

Nuface - omiljeni gadget celebritya

NuFace koriste mnoge poznate dame u svijetu showbusinessa. Jeniffer Anniston je fan još od 2016, koriste ga Kate Hudson i Miranda Kerr od 2017. a sviđa se i supermodelu Belli Hadid, koja ga je nedavno probala i objavila: „Ok, koristim @nuface na setu već neko vrijeme i moram si nabaviti jedan!“

Ponudu NuFace uređaja potražite na Rox Beauty webshopu i Rox Beauty Storeu.

O Rox Beauty: jedan od vodećih regionalnih distributera beauty gadgeta

Inovativne i najpopularnije gadgete iz beauty svijeta možete razgledati i isprobati u ekskluzivno uređenom Rox Beauty Storeu u Ilici 54, Zagreb, osobno ili putem VR šetnje na donjem linku. Rox Beauty Store je uredila Brigada, a atraktivnu trgovinu posjetile su brojne domaće zvijezde i poznati infleunceri. Među njima su bile Severina, Lana Jurčević, Dora Predojević, Pamela Smoljanić, Valentina Walme i Ana Ude.

Novi Rox Beauty Store uskoro ćete moći posjetiti i u Beogradu.

https://roxbeauty.eu/hr/virtualna-setnja-rox-beauty-trgovinom/36054/
https://roxbeauty.eu/hr/

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju