Čini li vam se ponekad da vas određeni brojevi u vašem životu "prate"? Nama se to čini kao čista slučajnost, ali prema numerologiji ti brojevi su zapravo nit vodilja i trebali bismo znati njihovo značenje jer nas to može usmjeriti u životu

 

Prema numerologiji, brojevi koji se ponavljaju u vašem životu imaju svoje značenje i ono vas zapravo pokušavaju usmjeriti na pravi put. Mogu biti jednoznamenkasti ili višeznamenkasti.

Na primjer, ako vas prati broj 64 to bi moglo značiti da bi u vaš život mogla ući nova ljubav (6) čim postanete stabilniji (4). U nastavku provjerite što znače pojedini brojevi, a čak i ako ne vjerujete u numerologiju jednostavno se zabavite analiziranjem.

Broj 1. Vrijeme je za novi početak. Morate prošlost ostaviti iza sebe. Budite hrabri, snažni i riskirajte jer će se rizik sigurno isplatiti. Odvojite se od svog (pack) i napokon prihvatite svoju individualnost.

Prema numerologiji, brojevi koji se ponavljaju u vašem životu imaju svoje značenje i ono vas zapravo pokušavaju usmjeriti na pravi put.

Broj 2. Morate naučiti surađivati s drugima i budite diplomatski nastrojeni. Naučite slijediti svoju intuiciju.

Broj 3. Izrazite se na kreativan način i nađite novi hobi. Suzdržavajte se od ogovaranja, kritiziranja i žaljenja.

Broj 4. Prizemljite se i stvorite stabilnost u svom životu. Budite vrijedni i štedite novac. Započnite stvarati temelj za svoju budućnost i fokusirajte se na zdravlje.

Broj 5. Očekuju vas pozitivne promjene. Budite fleksibilni i nemojte se odupirati promjenama jer su one dobre za vas. Oslobodite se ograničenja i prepustite se upoznavanju novih ljudi.

Broj 6. Ljubav je na putu. Pripremite se za stvaranje obitelji ako je još uvijek nemate. Ako ste u vezi ili braku, posvetite se svojem partneru i provodite s njim više vremena.

Broj 6. Ljubav je na putu. Pripremite se za stvaranje obitelji ako je još uvijek nemate.

Broj 7. Čitajte, učite, istražujte. Vratite se obrazovanju jer je to ono što vam je potrebno kako biste napokon napredovali.

Broj 8. Posvetite se karijeri i razmislite o pokretanju vlastitog posla. Napokon biste mogli dobiti priznanje koje toliko čekate i financijski uspjeh. Suočite se sa svojom financijskom situacijom, ako ste u dugovima, ne odgađajte njihovo otplaćivanje.

Broj 9. Iz svog života izbacite sve što vas koči, ljude i stvari. Nakon toga riješite sve konflikte s obitelji ili prijateljima kako biste popravili odnose do kojima vam je stvarno stalo.

Broj 0. Ovaj broj predstavlja potencijal i izbor. Govori vam da slušate svoju intuiciju jer ćete tako naći odgovore na sva pitanja koja vas muče. Kada se nula nađe u kombinaciji s drugim brojem, ona povećava potencijal tog broja i upućuje na uspjeh.

Brojevi koji se ponavljaju nisu jedini koje možete analizirati, provjerite što dan rođenja otkriva o vašem karakteru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju