Da bi mogla više vremena provoditi sa svoje četvero djece, Orijana Zrilić odlučila je urediti dva apartmana u potkrovlju svoje kuće u Zadru i baviti se iznajmljivanje.

Galerija

 

Jedan od apartmana uređen je u divnom ljetnom štihu, s detaljima u žutoj boji koji prostoru daju živahan, vedar i vrlo ugodan ambijent. Apartmane su uređivali sami, a pomagala su i djeca (7, 13, 17 i 19 godina) te suprugov otac. Obitelj Orijanina supruga bavi se kamenom tako da znaju sve poslove što im je olakšalo da ne moraju plaćati radnike.

Manja djeca uživala su u bojanju, a veći su radili više toga. Što se tiče samog uređenja apartmana, preuzela sam sve na sebe jer je uređivanje interijera moja ljubav, kaže Orijana. Ova "sunčana" oaza u Zadru veličine 55-60 četvornih metara sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, predsoblja te velike terase koja još treba biti sređena onako kako je Orijana to zamislila.

Apartman veličine 55-60 četvornih metara ima dvije spavaće sobe
Apartman veličine 55-60 četvornih metara ima dvije spavaće sobe (Foto: Privatne fotografije)

Ideje je pretežno tražila na Pinterestu i Facebooku, ali na kraju joj je sve dolazilo spontano.

Pošto je moj stan uređen u neutralnim bojama, kad sam na Vivreu vidjela žute stolice odvažila sam se naručiti ih. Eto, spontano je krenulo sve od njih, iako nisam mislila da će uopće biti žute boje u njemu, otkriva. Iako je bilo malo prostora za blagovaonu, Orijana je u kuhinji zamislila šank.

Bilo je protivljenja, ali šank se na kraju pokazao kao pun pogodak. Suprug ga je obložio kamenom i podignuo je cijeli prostor, zadovoljno kaže. Same stolice bile su joj nekako premalo žute boje pa je jedan mali zid obojala u žuto, a muž je dodao kamen. Zid se pokazao idealnim za ogromni sat koji je naručila s jedne stranice na Facebooku. Namještaj i sitnice uglavnom je kupovala u trgovinama Vivre, Namještaj.hr, Lesnina, Mimi i Jysku.

Savršenstvo u žutoj boji: Mama Tina uredila je balkon koji osvaja ljupkim detaljima

Namještaj sam kupovala po osjetu, kad bih vidjela neki komad znala sam točno gdje spada, kaže Orijana Zrilić.

Apartman ima divno uređeno predsdoblje s natpisom dobrodošlice
Apartman ima divno uređeno predsdoblje s natpisom dobrodošlice (Foto: Privatne fotografije)