Maštamo o moru, plaži i kupanju, ali i o ovakvoj idiličnoj kućici s prekrasnim vrtom u koju bismo se voljeli zavući i u njoj provesti godišnji odmor.

Galerija Kuća na otoku koja može zamijeniti i najljepši dan na plaži - 12 Kuća na otoku koja može zamijeniti i najljepši dan na plaži - 2 Kuća na otoku koja može zamijeniti i najljepši dan na plaži - 6 +11 Kuća na otoku koja može zamijeniti i najljepši dan na plaži  

U Danskoj su ovih dana temperature deset i više stupnjeva niže nego kod nas - idealno za one koji jedva čekaju da ljetne vrućine prođu. I bez obzira na to što nemaju pravo ljeto niti mnogo sunčanih dana, Danci su najsretniji ljudi na svijetu te se, kao i ostali Skandinavci, vode pravilom – ne postoji loše vrijeme, nego samo loš izbor odjeće.

Kuća na otoku koja može zamijeniti i najljepši dan na plaži - 6 Kuća na otoku koja može zamijeniti i najljepši dan na plaži (Foto: Living4media)

A kada se sunce u Danskoj ukaže, na najčarobniji način istakne ljepote ove zemlje. Pogledajte samo ovu idilu na danskom otoku Moenu smještenom na jugoistoku zemlje. Pronašli smo ondje šarmantnu kuću za odmor sa zelenim vrtom punim cvijeća i obasjanim suncem, sa savršenim kutkom za ispijanje jutarnje kave.

Najslađi "kvadratići": Deset ljetnih kućica u kojima bismo živjeli cijelu godinu Ljetne kućice u kojima bismo živjeli cijelu godinu - 6 Ljetne kućice u kojima bismo živjeli cijelu godinu - 1 Ljetne kućice u kojima bismo živjeli cijelu godinu +6 Ljetne kućice u kojima bismo živjeli cijelu godinu - 3

Slika nije dostupna A tek terasica! Kućica prepuna šarma koja bi nam lako mogla biti ljetno utočište

Slika nije dostupna Ostavite nas ovdje! Dvorište u kojem bi se ljubitelji cvijeća osjećali kao u raju

Interijer kuće, tipično za skandinavski stil uređenja, pun je bjeline s dodatkom zelene i plave – kombinacija koja djeluje vrlo osvježavajuće, umirujuće i prirodno.

Ova kuća na otoku može zamijeniti i najljepši dan na plaži – ona je baš ono o čemu maštamo.

Kuća na otoku koja može zamijeniti i najljepši dan na plaži - 9 Zeleni vrt pun cvijeća i obasjan suncem ima savršen kutak za sjesti i ispiti jutarnju kavu (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju