Najseksipilniji glumac današnjice skupio je hrabrosti i javno obznanio nakon godina spekulacije kako se zaljubio u Angelinu dok je još bio u braku s Jennifer. Na ovaj način bivša gospođa Pitt dobila je novi bolni udarac


Glasine o ljubavnoj vezi Angeline i Brada pojavile su se 2004.godine šest mjeseci prije negoli je Pitt raskinuo brak s Jennifer.

U intervjuu za magazin Rolling Stone danas pak godpodin Smith napokon potvrđuje zašto mu je taj film i omiljeni:' Pa u pitanju je šestero djece i znate tad sam se zaljubio'.

Par Brangelina ponosno svojoj djeci prepričava kako su tata i mama u filmu Mr. i Mrs. Smith zaljubljeni.

Bradovo priznanje uslijedilo je dva mjeseca nakon što je to već učinila Angelina, koja se ponovno pokazala kao prava heroina pokazavši da za neke stvari ima više hrabrosti od voljenog. No pomalo i licemjerna je bila Angie.

Podsjetimo kada su 2004 svi svjetski mediji brujali o njenoj vezi s Bradom, ona je u svoju obranu rekla: ' Biti intimna s oženjenim muškarcem, a znajući kako je moj otac varao majku, ne nikada si to ne bi mogla oprostiti'.

A Angie si je ipak brzo oprostila, dok su mediji žalili Aniston ona i Brad već su planirali posvojenje djece na obalama Kenije.

Danas roditelji troje posvojenih i troje biološke djece par Brangelina ponosno svojoj djeci prepričavaju kako su tata i mama u filmu Mr. i Mrs. Smith zaljubljeni.

Jennifer - napoznatija ostavljena supruga na svijetu- nije izostala ni iz ovog nastavka i ponovno je dokazala kako vrijeme rane baš i ne liječi tako brzo.


Pa je tako u intervjuu za Vogue prošli mjesec izjavila:' Brojne su činjenice dokaz kako se među njima nešto događalo meni iza leđa, primjerice ona (Angelina), tada je izjavila kako se neizmjerno veseli svakom odlasku na snimanje'.

A gospodin Pitt je otvorio dušu zbog sdpoznaje smrti, shvatio je naime kako će doći vrijeme kada više neće moći biti s voljenima.A nedavno ga je zabrinuo i sin Maddox koji je na Googleu u potragu stavio riječ 'oružje'.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju