Faca je dugo bježao od obaveza i izbjegavao odlazak pred oltar s Carrie, a 54-godišnji glumac Chris Noth istu je stvar napravio i u pravom životu. Zaruke s mladom partnericom Tarom Lynn Wilson obavio je u tajnosti, a ne zna se kada će par izreći sudbonosno 'da'

Glumac Chris Noth koji se proslavio ulogom Face u seriji i filmu 'Seks i grad' nakon šestogodišnje veze se zaručio s 27 godina mlađom djevojkom Tarom. Par je u siječnju prošle godine dobio sina Oriona Christophera, no tada nisu ni pomišljali na brak.

Tajne zaruke otkrio je prsten na Tarinoj ruci, a bliski prijatelji su potvrdili kako se sve dogodilo iznenada, a datum vjenčanja još nije određen.

Štikle, kriza i trudnoća u nastavku 'Seksa i grada'

Par se upoznao u baru u kojem je Tara Lynn radila kao konobarica, a Chris je suvlasnik. Svoj status zaposlenice i šefa su ubrzo promijenili u ljubavni, a zahvaljujući Chrisovim dobrim vezama i Tara se ubrzo okušala u svijetu glume. Danas tumači jednu od uloga u seriji 'Zakon i red'.

U šestom desetljeću života popularni Faca se iz zavodnika pretvorio u brižnog muškarca i oca koji je zaprosio svoju odabranicu.

'Hvala Bogu da ima žena kojima je muški trbuh seksi.', izjavio je zakleti neženja Chris Noth koji je popustio u 54-oj godini.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju