Život je imitacija filma za aktualnog Jamesa Bonda, sudeći po prizorima snimljenim ovoga vikenda na plaži St Bars. Kupanje s djevojkom, seksi izlasci iz mora identični su scenama koje je Craig odglumio u filmu. Pa se pitamo tko tu koga glumi Craig Bonda ili Bond Craiga?


Neodoljivi britanski glumac blagdanski odmor provodi sa dugogodišnjom djevojkom na prekrasnom Karipskom otočju, gdje se nimalo ne ustručava pokazati sve svoje draži.


Dapače scene koje smo imali prilike vidjeti u filmu Casino Royal, u kojem je debitirao u ulozi Bonda, Daniel je s jednakim žarom ponovio sa svojom voljenom. A da slučajnost bude veća njegova zaručnica Satsuki Mitchell neododljivo podsjeća na Evu Green, Craigovu ljubavnicu iz filma.


Doduše Craig nas je pomalo razočarao, izgubio je savršeno tijelo koje je pokazao u Bondu, i još jedna sitnica čak je odabrao i isti model kupaćih gaća kao i u filmu.


Glumac kojem su predviđali neuspjeh s ulogom tajnom agenta sasvim je opravdao očekivanja i u posljednjem nastavku filam Quantum of Solace. A da mu je uloga doista ušla pod kožu svjedoče snimljene fotografije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju