Iako ga ne krasi izgled holivudskog zavodnika poznati kazališni i filmski redatelj Sam Mendes, poznatiji kao suprug Oscarovke Kate Winslet, oborio nas je s nogu iz nekoliko jednostavnih razloga. Supruzi je 'priskrbio' Oscara, a sebi brigu o kući i djeci. Muškarac i pol nema što!

Kada bi se birao najbolji suprug na svijetu prvo mjesti teško da bi izmaknulo Samu Mendesu. Osim što je svoju Kate gledao golu u zagrljaju drugog, te joj dao priliku da osvoji Oscara za glavnu ulogu u filmu koji je on režirao, Sam je preuzeo uloga oca i kućanice koja mu ne pada nimalo teško.

Sam Mendes definitivno pripada novoj eri muškaraca, on drži tri kuta u kući.

Svakodnevno je potpuno posvećen ulozi oca. Osmogodišnju Miju i petogodišnjeg Joea dovodi u školu, često ga se može vidjeti kako iznosi smeće iz kuće, pa dolazi po djecu u školu sve dok njegova voljena prikuplja priznanaj i gostuje u poznatim emisijama.

On definitivno prirada novoj eri muškaraca, iako poznat dovoljno kao i njegova supruga Sam je svoje mjesto pod zvijezdama rado prepustio voljenoj.

Pa je tako primjerice Kate sada na pripremama za novu filmsku ulogu, a Sam drži tri kuta u kući. Možda je na pomolu nova uzrečica da iza svake uspješne žene stoji još uspješniji muškarac.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju