Uobičajeno je mišljenje ljudske vrste, a i očekuje se kako je muškarac uvijek spreman naskočiti na 'ždrebicu' te da mu je to najvažnija stvar na svijetu. No, je li možda ženskom spolu važnije biti izazov?

1. Koja je razlika između direktnog i indirektnog zavođenja?

Prići curi pokazujući joj riječima i govorom tijela da te privlači i da ju želiš zove se direktnim zavođenjem.

Na taj se način prezentiraš kao samouvjeren muškarac koji zna što želi u životu i pokušava to ostvariti, no s druge strane nepoznata cura se može preplašiti i povući, a jako zgodna na to je već navikla pa samim time nije impresionirana.

Nedirektna škola zavođenja nalaže da ženama prilaziš prijateljski, kao zabavan čovjek i pritom im pokazaješ da nisi nimalo impresioniran njihovom ljepotom.

S druge strane, indirektna škola zavođenja nalaže da ženama prilaziš prijateljski, kao zabavan čovjek koji se voli družiti s ljudima i pritom im pokazaješ da nisi nimalo impresioniran njihovom ljepotom kao svi ostali.

Onda se valja postaviti kao da si ti nagrada koju bi one trebale loviti, što zna upaliti kod zgodnih cura uz pravilan govor tijela, ali može te vrlo lako odvesti i u 'zonu samo prijatelja'.

Među zavodničkim guruima direktonog i indirektnog zavođenja traje pravi rat već godinama. Obje škole imaju svoje pristaše i ljute protivnike.

2. Zašto je važno curama uvijek biti izazov?

Zato što ljudi nisu impresionirani ako im se nešto da na pladnju, bez da se moraju pomučiti oko toga. Ne znaju to cijeniti, takvi su svi po prirodi.

Pogotovo zgodne cure, kojima se svi klanjaju i ulizuju tijekom cijelog života. Zato valja uvijek igrati igrice toplo-hladno, biti dvosmislen, nepredvidiv, kreativan, posebno u fazi upoznavanja. Kasnije ako ju osvojiš možeš se ipak malo opustiti i uživati.

3. Ima li smisla da muškarac ženama uskraćuje seks?

Od mužjaka ljudske vrste uvijek se očekuje da je spreman naskočiti na 'ždrebicu' i da mu je to najvažnija stvar u životu.

Međutim, ako si u stanju kontrolirati se i curama uskraćivati seks, onda imaš moć, jer one ga zapravo žele više od muškaraca. Još bolje od uskraćivanja je uvjetovati ga: 'Samo ako budeš dobra'.

To je bitno na početku veze, da pokažeš da si drukčiji i samim time vrijedan. a kasnije ako nedovoljno često spolno općiš možeš ju samo izgubiti.

Cijeli post možete pročitati na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju