Koliko djevojaka mašta o tome da se bogato uda, ali o zamkama koje čekaju onih 'par' sretnica često se ni ne zna dok one same ne progovore o njima, kao što je to slučaj s Terri Seymour.

Jedan o takvih problema je što uspješni poslovni muškarci na zapadu i dalje žele momački život u kojem ispunjavaju svoje dječačke fantazije, bez obzira na to u koliko ozbiljoj vezi se nalaze i na to koliko godina su navršili.

A te fantazije često ne uključuju djecu i brigu o njima. Upravo takva situacija u vezi između popularne TV prezenterice Terri Seymour i njezinog bogatog partnera Simona Cowella je bila uzrok razlaza.

U šest godina dugoj romansi Simon je za Terri bio savršeni partner u svemu, osim u jednoj stvari – bebi.

Četrdeset devetogodišnji Simon je uvijek izbjegavao direktan odgovor na to pitanje, često govoreći, kako za takve stvari ima vremena. Terri priznaje da je tijekom godina zbog toga samo rasla njezina nesigurnost u samu sebe, jer ju je kopkalo zašto po pitanju majčinstva njezin partner nema sigurnost u nju, kad su sve ostale stvari savršene.

Pored sve simpatije i ljubavi koju osjećam prema Simonu, jednostavno sam uvidjela kako on nema interesa zasnovati vlastitu obitelj.

No u jednom trenutku TV voditeljici je pukao film i doslovce mu postavila ultimatum: 'Ili beba, ili odlazim.'

'Simon je za mene bio onaj pravi, ali nisam više mogla ignorirati činjenicu da mi ne pruža ono što istinski želim i osjećam. Ne želim život bez djece, a pored sve simpatije i ljubavi koju osjećam prema Simonu, jednostavno sam uvidjela kako on nema interesa zasnovati vlastitu obitelj.', izjavila je Terri koja spada u skupinu onih žena koje su rastrgane između ljubavi prema partneru i želji za obitelji.

Rastanak je bio neminovan, jer Simon pored ljubavi koju je izjavljivao, ipak nije htio preći preko svojih načela. Terri se još uvijek oporavlja od svega, ali izjavljuje kako sada uistinu zna koliko žena trpi zbog toga što vole samovoljne partnere koji ne žele imati obvezu oko djece, čak i kad novčano stanje nimalo nije upitno.

Naime Simon Cowell je jedan od najuspješnijih ljudu u šoubiznisu, čije bogatstvo se procjenjuje na više od 100 milijuna dolara. To samo potvrđuje staro pravilo, da u novcima nije sve.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju