Mnogi to ne žele prihvatiti, ali istina je: ako si beznadno dosadan kao osoba, koliko god fizički privlačan bio nećeš imati ozbiljnijih uspjeha sa ženama. Kad je zavođenje u pitanju, nezanimljivost ubija svaku nadu.

Vulgarne fore, pričanje o sportu i autima te slinjenje za zgodnim ženama malo će kojeg mužjaka u tvojoj blizini ostaviti ravnodušnim, te će te gotovo svi dečki smatrati zabavnim frajerom. No, ona neće biti toliko oduševljena

Gotovo je nemoguće osvojiti curu ako te ne smatra zanimljivim čovjekom. Zbog toga je užasno važno pobijediti vlastitu dosadnost, budući da monotoni ljudi nikog ne oduševljavaju. Nitko ne želi imati posla s bljutavim primjerkom ljudskog roda.

Valja reći da biti zanimljiv curama nije isto što i biti zanimljiv muškarcima. Vulgarne fore, pričanje o sportu i autima te slinjenje za zgodnim ženama malo će kojeg mužjaka u tvojoj blizini ostaviti ravnodušnim, te će te gotovo svi dečki smatrati zabavnim frajerom, s kojim se gušt družiti.

No ako se tako budeš ponašao na spoju s curom, ona neće biti oduševljena. Pogledajmo samo onog idiota u reklami s ''batmobilom'. Pokušati pričati s njom o ''muškim' temama ne vodi nikud. Niti ćeš joj biti zabavan, niti zanimljiv. Čeka te siguran odjeb na kraju večeri. A možda i prije.

Dakle, važno je znati što žene oduševljava i tek tada si spreman uspješno kročiti kroz ljubavni život.

Duhovitost

Muškarac koji je u stanju nasmijati ženu na pola je puta do prvog poljupca. Duhovitost je vrlina koju djevojke jako cijene. Ako imaš smisla za humor, i znaš bacati dobre fore, većina će se cura opustiti u tvojem društvu, a time povećavaš svoje izglede za dolazak do prvog poljupca.

Naravno, valja imati na umu dvije stvari: kao prvo, nemaju sve djevojke smisla za humor, ali te koje nemaju ni ne trebaju ti u životu; a kao drugo, duhovitost nije dovoljna da bi se nekog zavelo.

To je samo pomoćno sredstvo, koje služi za zabavljanje žena. Puno je tu još drugih faktora u igri.

Cijeli post možete pročitati na stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju