Zbog predrasuda si muškarci nepotrebno sužavaju izbor i unaprijed donose odluke koje ne moraju uvijek biti pravilne. Dok god bolje ne upoznaš curu, ne možeš sa sigurnošću reći ni kakva je kao osoba, ni na kakve se frajere pali, ni ima li dečka

Generalizacija i predrasuda ima bezbroj, valjda zato što je uz njih lakše ljudima funkcionirati, jer svijet se čini uređenijim. Ovdje ćemo spomenuti samo one najpoznatije predrasude, koje muškarcima ograničavaju izbor cura na minimum.

1. 'Zgodna je, SIGURNO ima dečka!' – istina, fizički privlačne cure ne vole biti same i ne moraju biti, jer uvijek je pregršt zainteresiranih kandidata za njih. No, zbog tradicionalno lošeg ukusa, veze lijepih djevojaka često su u krizi, pred prekidom ili se pak nalaze u međufazi između dva frajera koji će se loše odnositi prema njima. Kako god, suludo je zbog dobrog fizičkog izgleda unaprijed odustati. Ako si poradio na svojoj osobnosti i zavodničkoj tehnici, isplati se prići i pokušati...

2. 'Sve se one pale isključivo na novac i skupe automobile!' – bogati frajeri možda jesu okruženi ljepoticama, i oni se zbilja ne moraju pretjerano truditi da bi im ljubavni život bio ispunjen, no teorija da se sve žene pale isključivo na novac malo je ipak prenapuhana. Zapravo ih se velika većina ne pali, a i one koje se pale moguće je osvojiti, ako im priđeš na pravi način. Zar mislite da su playboyve zečice vjerne Hughu Hefneru? Mo'š mislit, samo čekaju priliku da ga prevare s nekim mlađim i uzbudljivijim. A ako je sponzoruše tog kalibra moguće imati u svom naručju, onda stvarno možemo zaključiti da ogromne količine novca nisu presudne da bi netko bio poželjan muškarac.

3. 'Gle kako se oblači, to dovoljno govori o njoj!' – kad je ženska odjeća u pitanju, tu predrasudama i generalizaciji nema kraja. Zamislite, jedan je čovjek čak zaključio da ''ako cura nosi bijele ili prozirne hlače, tu večer traži nekoga za neobavezni seks''. Neka ga je sram zbog te izjave.smijeh Odjeća ipak ne čini čovjeka, barem ne u 100% slučajeva. Bilo da cura u svojoj večernjoj toaleti izgleda jeftino, previše skupo ili možda neatraktivno, odstupanja između trenutnog dojma i njezinog pravog izgleda, a također i osobnosti, svakako su moguća. 

Novi Stifmeisterov post možete pročitati na stifmeister.blog.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju