Zgodna žena u stanju je svojom pojavom prosječnog muškarca potpuno izbaciti iz takta. Još ako ti se nasmiješi ili pokaže određene simpatije, velike su šanse da ćeš totalno izgubiti glavu. Srce počne jako lupati, tijelo je u stanju ekstaze, a mozak totalno zablokira. Osjećaš se fenomenalno, kao u raju...

Koliko god taj osjećaj bio ugodan, nažalost, on je i iznimno kontraproduktivan. Čovjek koji izgubi glavu pri susretu s ljepoticom neće ju imati prilike zavesti, jer time pokazuje da je ona ''iznad njegove lige'', a to žena osjeti i slijedi gorak odjeb, ako uopće i smogneš snage nešto pokušati. U nižerazrednim američkim filmovima to možda i nije tako, ali u stvarnosti definitivno jest.

Dakle, valja ostati smiren, što uopće nije lako. Ipak, to je nužan preduvjet da bi joj mogao prezentirati sve potrebne karakteristike poželjnog muškarca. Tek tada ćeš ljepotici postati zanimljiv. Nema tu milosti. Ili ćeš pokazati curi da si joj izazov, ili će te ona otpisati u rekordno kratkom vremenu.

Opuštenost je ključ zavodničkog uspjeha. Ako se ti zabavljaš za vrijeme vašeg susreta, i njoj će biti zabavno. Pretjerana fasciniranost djevojkom nikud ne vodi, dugoročno gledano. Previše je hvalevrijednih momaka izgubilo svoje prilike zbog takvog stanja duha, a inače bi bili stoput bolji ljubavnici i partneri od samouvjerenih frajera, kojima su se te iste ljepotice podale. Velika je to šteta, no najvažnije je učiti iz vlastitih pogrešaka, i sljedeći put pametnije povući svoje poteze.

Što nas može učiniti smirenima? 

Pročitajte na stifmeister.blog.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju