Ogorčenost je, kaže Stifmeister, broj jedan 'uništavač' ljubavnih karijera. Javlja se zato što se pojedinci nisu u stanju pomiriti s nepravdama koje im se događaju. Ogorčen muškarac je neprivlačan muškarac!

Muškarac mora raditi na sebi da bi ostao konkurentan na ljubavnom ''tržištu''. Ok, možda u manjim gradovima i nije potreban toliki rad, no metropola je nemilosrdna: ili ćeš se truditi ili ništa od tebe. Konkurencija je silno jaka, a svaka privlačna cura ima more obožavatelja, koji su spremni napraviti sve da bi ju imali. Osvajanje djevojaka danas jako podsjeća na divlji kapitalizam: službena pravila ne postoje, a samo najspretniji dobivaju nagrade. 

Osvajanje djevojaka danas podsjeća na divlji kapitalizam!

Odjednom je sve postalo važno: izgled, osobnost i zavodnička tehnika. Ako nisi u stanju osvojiti žensko srce godinama, to više i nije iznenađenje, s obzirom na teške uvjete igre. No, tada valja nešto promijeniti.

Naravno, kad su promjene u pitanju, treba krenuti od samog sebe i vlastite glave. Nema sumnje, negativan stav prema okolini te emocije koje idu zajedno s takvim razmišljanjem vode u ''vječnu sušu'', to je sigurno. Bilo kakav drugi rad bit će uzaludan ako se toga ne riješiš... 

Blog možete pročitati na: stifmeister.blog.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju