Brojne muške zvijezde okupile su se na dodjeli godišnjih nagrada koje slave muževnost - 'Guys choice awards'. Mel Gibson na stage je došao na konju kako bi najavio počasnu nagradu za film Klub Boraca koju su preuzele zvijezde filma Brad Pitt i Edward Norton

Zgodni holivudski muškarci izazvali su zazubice kada su se okupili kako bi preuzeli nagrade koje već tradicionalno dodjeljuje Spike TV.

Pravim muškarcima su proglašeni Brad Pitt i Edward Norton zbog svojih uloga u filmskom hitu iz 1999. godine 'Klub boraca'. Nagradu im je predao odlično raspoloženi Mel Gibson

Pri preuzimanju nagrade Pitt je Gibsona nazvao 'šećeru' aludirajući na situaciju kada je Gibson tako nazvao policajku koja ga je uhitila zbog vožnje u pijanom stanju.

Nagradu za frajera godine dobio je Micky Rourke, a jednu od nagrada pokupio je i Quentin Tarantino.

Angelina Jolie dobila je nagradu u kategoriji Femme Fatale, no Bradova supruga nije se pojavila zbog obaveza pa je Brad umjesto nje preuzeo vruću nagradu!

Jamie Foxx je predao priznanje Halle Berry za 'Ljepoticu desetljeća', a odmah nakon toga glumački se par bacio na posao. Foxx je kolegicu stisnuo za stražnjicu i privukao je k sebi, a Berry se nije smela - zgrabila ga je za međunožje i pao je dugi sočni poljubac.

Okupljenim muškarcima društvo je radila i seksepilna Rosario Dawson.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju