Osvojiti srce cure koja nije slobodna spada u kategoriju najtežih i najzahtjevnijih misija za svakog muškarca. To je nešto kao Grand Slam turniri u tenisu: do uspjeha dolaze samo najbolji. Igra je to u kojoj, ma koliko dobro odigrao nikad ne ovisiš samo o sebi, nego ti se moraju poklopiti još mnoge druge stvari

Za prosječnog dečka riječ je o krajnje frustrirajućem iskustvu, no postoje i pojedinci koji u tome istinski uživaju.

Život je kompliciran: valja reći da nas vrlo često privlače upravo djevojke koje nisu slobodne, pa si gotovo svaki muškarac u životu prije ili kasnije postavi pitanje: 'Trebam li i ja zaigrati igru 'Zbari tuđe?'.

Bračni preljub također može biti skup za osobu koja ga čini i može ugroziti njezine financijske interese. Tu su i djeca zbog kojih se roditelji često žrtvuju, pa igraju na sigurno. Još jedna važna stvar: muž će te prije upucati nego dečko

Petljanje s tuđim djevojkama i ženama može imati i negativne posljedice: neugodnosti, batine ili čak smrt. Zato uvijek valja odvagnuti vrijedi li željena cura takvog opasnog podviga, koji je u našoj državi već odnio bezbroj života.

Neki kažu: ''Trešnje iz tuđeg dvorišta su najslađe''. Tko tako razmišlja i spreman je suočiti se s rizikom eventualnih negativnih posljedica svojeg djelovanja može slobodno zaigrati ovu opasnu igru.

Nema sumnje, lovcima tuđeg potrebne su tri ključne vrline: upornost, drskost i moć uvjeravanja. Zapravo, sve ovisi na kakav izazov naiđu. Nisu ni sve cure iste...

Razine igre 'Zbari tuđe'

Prvi level ove kontroverzne i krajnje nemoralne igre nudi najlakši mogući zadatak: cura koju trebaš osvojiti poznata je u gradu kao 'radodajka', i vjernost joj ništa ne znači u životu. Iako ima dečka ili muža ona ga vara što češće može.

Samo ju trebaš šarmirati da bi došao do njezinog međunožja. Nekad čak ni to. Za mladiće koje uzbuđuje 'zabranjeno voće' ovo je dobro zagrijavanje, prije nego krenu na teže izazove.

Na drugom levelu nalaze se cure koje nisu promiskuitetne, ali im je veza ušla u kolotečinu, zbog čega počinju sumnjati u svoj životni put. One su nesigurne i moguće ih je nagovoriti na mnogo toga.

Na igračima igre 'Zbari tuđe' je da se u pravom trenutku ubace u njezin život, ostave dobar dojam, iskoriste krizu i zatim odlučno krenu po poljubac i vruće dodire, uz suzbijanje zadnjeminutnog otpora. Moć uvjeravanja i drskost ovdje su od ključne važnosti.

Treći level nudi žene u stabilnoj vezi. Te veze obično nisu pretjerano strastvene, ali ona se dobro slaže sa svojim dečkom i ne bi ga ostavila ni za što na svijetu. Poznajem jednu takvu.

Ovo je već izazov čak i za talentirane baritelje. Curi u stabilnoj no bljutavoj vezi moraš se uvući pod kožu i uvjeriti ju da joj nedostaje strasti u životu. To je delikatna operacija. Potreban je izniman dar zavođenja, te dosta vremena i prostora da se takva djevojka odvede u krevet.

Cijeli post možete pročitati na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju