Nema sumnje, ženska ljubomora snažno je oružje u rukama muškarca i u situacijama kad ''nema kemije'' definitivno pomaže. Flertanje s drugim privlačnim pripadnicama ljepšeg spola u njezinoj blizini, po mogućnosti uspješno, gotovo uvijek će djelovati

Prišao si joj i otkrio svoje osjećaje. Nije bilo milosti. Glatko te otpilila. Svejedno, nastavio si se truditi oko nje, jer shvatit će ona jednog dana da ju nitko ne obožava poput tebe.

Kao i u ekonomiji: s potražnjom raste tvoja cijena. ''Joj, kako sam bila glupa! Više nikad neću naći takvog!'', riječi su koje nećeš čuti osim ako ne izazoveš zavist i ljubomoru

Prolazili su mjeseci, no nikakve koristi. Razni drski bahati polutipovi uvijek su bili ispred tebe.'

'Možemo biti samo prijatelji,' riječi su koje si redovito slušao svaki put dok bi ju gledao svojim tužnim nesretnim očima. Ipak, nitko nije doživotno blesav, pa ni ti.

Uz malu promjenu taktike itekako je bio moguć drukčiji rasplet situacije. Odlučio si je učiniti ljubomornom...

Nema sumnje, ženska ljubomora snažno je oružje u našim rukama i u situacijama kad ''nema kemije'' definitivno pomaže.

Flertovanje s drugim privlačnim pripadnicama ljepšeg spola u njezinoj blizini, po mogućnosti uspješno, gotovo uvijek će djelovati.

To što si ti bio tako dobar i odan shvatit će tek kad te izgubi. Tek tada dobijaš na vrijednosti.

Kao i u ekonomiji: s potražnjom raste tvoja cijena. ''Joj, kako sam bila glupa! Više nikad neću naći takvog!'', riječi su koje nećeš čuti osim ako ne izazoveš zavist i ljubomoru.

To je jedini način da takozvani ''dobar dečko'' postigne svoj ljubavni cilj.

Ako se prestaneš ponižavati i potrudiš se krenuti u nove zavodničke pohode, i tvoj bivši predmet obožavanja više neće biti tako hladan i indiferentan.

Cijeli post možete pročitati na Stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju