Produženi vikend većina će provesti u društvu obitelji. To je idealna prilika da svi zajedno pogledate neki dobar film, a mi vam danas donosimo mali popis toplih obiteljskih filmova koje možete pogledati na Netflixu i u kojima mogu uživati sve generacije.

"Yes Day"

Kada su se tek upoznali, Allison i Carlos Torres bili su spontani avanturisti koji su pristajali na sve. To se promijenilo s dolaskom njihovo troje djece, Katie, Nanda i Ellie. Kada na roditeljskom sastanku saznaju da Katie i Nando svoju mamu nazivaju diktatorom jer im sve brani, odlučuju iskoristiti savjet zaposlenika škole - 24 sata svojoj djeci neće reći ne i pristat će na svaku njihovu ideju.

"Instant Family"

Ellie i Pete Wagner razmišljaju o posvajanju djeteta. Odlaze na druženje u centar za udomljavanje i tamo upoznaju tinejdžericu Lizzie koja ih odmah zainteresira. U razgovoru sa socijalnim radnicima saznaju da Lizzie ima mlađeg brata i sestru, Juana i Litu. Odlučuju se na neočekivan potez i udomljuju svo troje djece, a nakon toga njihov se život u potpunosti mijenja.

"Moxie"

Vivian ima 16 godina, učenica je škole Rockport i živi s mamom, feministicom Lisom. Vivian slučajno postane svjedokinja neugodnog trenutka u kojem kapetan nogometne momčadi maltretira novu učenicu. Kada pronađe stare aktivističke pamflete svoje mame, u njoj se probudi buntovnica koja će napraviti sve kako bi se obračunala s nepravdom u školi.

"Benji"

Dječak Carter i njegova sestra Frankie spašavaju napuštenog psa i dovode ga doma. Daju mu ime Benji po slavnom američkom državniku Benjaminu Franklinu koji je jednom prilikom rekao da su psi pouzdaniji od ljudi. To će se pokazati kao velika istina u trenutku kada se Carter i Frankie nađu u velikoj opasnosti u kojoj će im pomoći upravo Benji.

"Daddy's Home"

Kada se zaljubio u svoju suprugu Saru, Brad Whitaker bezrezervno je zavolio i njezinu djecu. Brad ne može dočekati da ga napokon zovu tatom i radi sve kako bi ih osvoji, ali planovi mu se poremete kada se im se u život vrati njihov biološki otac Dusty.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju