Ella Dvornik-Pearce svojim modnim kombinacijama uvijek privlači pažnju, a poglede privlači i odabirom određenog modela traperica koje tako dobro nosi već godinama. Riječ je o trapericama Salsa koje oblikuju figuru i podižu stražnjicu.

Galerija Salsa Push In Skinny traperice Salsa Push Up Destiny Skinny traperice Salsa Push In Flare traperice +7 Salsa Push In Slim traperice

Traperice Salsa Push In posebne su po tehnologiji izrade, a već su osvojile mnoge pripadnice ljepšeg spola jer ističu obline kao ni jedne druge. Za njih možemo zahvaliti portugalskom brendu koji je osmislio traperice koje uz push-in i blagi push-up efekt uvlače trbuh i podižu stražnjicu te se priljubljuju uz figuru kako bi istaknule ono najbolje. U ponudi se nalaze traperice raznih boja i modela, a Ellu Dvornik-Pearce najčešće ćemo vidjeti u onima skinny kroja.

Salsa Push In Skinny traperice Salsa Push In Skinny traperice Foto: Europa 92

Taj model visokog struka posebno dobro ističe obline jer ima ugrađeni unutarnji panel od 360 stupnjeva koji djeluje poput korzeta i maskira sve što želite sakriti. Ella je u više navrata pokazala kako tim trapericama ne treba puno dodataka da bi izgledale efektno, pa ih najčešće kombinira uz uske majice dugih ili kratkih rukava.

Upravo je to pokazala u i novoj kampanji Europe 92. Odjenula je svoj omiljeni model i stala pred objektiv kao novo zaštitno lice traperica Salsa. Da joj traperice odlično stoje, već smo imali prilike vidjeti, kao i to da se itekako dobro snalazi u ulozi modela.

Salsa Push Up Destiny Skinny traperice Salsa Push Up Destiny Skinny traperice Foto: Europa 92

Uz skinny modele, koji su se pokazali kao Ellin apsolutni favorit, u kolekciji su i modeli širokih nogavica koji lijepo izdužuju noge, kao i modeli traperica do gležnja, klasične traperice ili pak traperice s trendi oštećenjima ili nedovršenim rubom.

Također, u ponudi su i obožavani Push Up modeli različitih visina struka. Push Up Wonder nižeg struka i nova linija Destiny u srednjoj visini struka. Zbog posebnog dizajna stražnjih džepova i šavova ovi modeli će nam dati taj željeni push-up efekt.

U galeriji smo izdvojili modele traperica Salsa Push In i Salsa Push Up Destiny, a među njima se krije i jedan koji Ella Dvornik-Pearce najčešće nosi. Ako vam koji model zapne za oko, možete ih nabaviti u svim trgovinama brenda Europa 92 i na njihovu webshopu.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Europa 92 po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju