Dobro krojena haljina oblikovat će žensku figuru i učiniti je još ljepšom. Upravo zato takvi modeli zauzimaju posebno mjesto u ormarima brojnih dama.

Galerija Maksi haljine za jesen iz hrvatskih trgovina 2018. - 7 Maksi haljine za jesen iz hrvatskih trgovina 2018. - 5 Maksi haljine za jesen iz hrvatskih trgovina 2018. - 4 +10 Dorothy Perkins, 179 kn

U hladnijim jesenskim danima posežemo za maksi modelima dugih rukava koji uz onu estetsku ulogu, zadovoljavaju i potrebu da se utoplimo.

Od rastezljivog pamuka do tople vune i pletiva, izbora je napretek. Figuri će laskati – a pogotovo damama koje nose XL veličine – modeli u tamnoj boji, haljine s okomitim prugama ili decentnim cvjetnim uzorkom. Ženske adute dodatno će naglasiti strukirani modeli.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli 12 modela toplih jesenskih haljina koje će dobro stajati ženama od XS do XL veličine.

Maksi haljine za jesen iz hrvatskih trgovina 2018. - 5 Tommy Hilfiger 1449,00kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju