Volite li torbe u koje ćete jednostavno ubaciti sve što vam treba, onda su "shopper" modeli pravi izbor za vas. Ističu se svojom praktičnošću, jednostavnošću i elegantnim dizajnom čistih linija.

Galerija \'Shopper\' torba odličan je izbor za svaki dan \'Shopper\' torbe za posao iz novih kolekcija - 5 \'Shopper\' torbe za posao iz novih kolekcija - 1 +17 C&A, 150 kn  

"Shopper" torbe stekle su široku popularnost i brojne žene u svojim garderobama imaju barem jedan model ovog praktičnog modnog dodatka.

Volite li torbe u koje ćete jednostavno ubaciti sve što vam treba, onda su 'shopper' modeli pravi izbor za vas

I za sezonu proljeće/ljeto u trgovinama se mogu pronaći odlične "shopper" torbe koje će zadovoljiti sve dnevne potrebe. Njihova je prednost i ta što se zbog svojeg jednostavnog dizajna lako uklapaju u raznorazne odjevne kombinacije, od sportskih do finijih.

Crne tenisice iz novih kolekcija - 11 12 crnih tenisica iz novih kolekcija koje ćete željeti iznositi

Jakna za proljeće 15 proljetnih jakni koje pašu i uz štikle i uz tenisice

Iz trgovina smo izdvojili čak 20 modela "shopper" torbi u raznim bojama i za razne modne stilove koje možete nositi čitavo proljeće, pa i ljeto. Prikladne su za posao, druženja nakon posla i slobodno vrijeme. Razgledajte ih u fotogaleriji i pronađite inspiraciju za vlastite proljetne modne izbore.

\'Shopper\' torbe za posao iz novih kolekcija - 12 H&M, 300 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Pogledajte i:

Od 99 do 455 kn: 10 modela traperica koje smanjuju bokove i podižu stražnjicu Push-up traperice iz trgovina 2019. - 1 Push-up traperice iz trgovina 2019. - 7 Push-up traperice iz trgovina 2019. - 4 +7 Push-up traperice iz trgovina 2019. - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju