Proljetne modne kombinacije obiluju cvjetnim uzorkom i jarkim bojama. Baš zato potrebne su nam cipele u neutralnijim nijansama koje neće “opteretiti” cijelo izdanje. Pritom se nude cipele nameću kao izvrsno rješenje.

Galerija Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 6 Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 10 +7 Dorothy Perkins, 195 kn

Boja bijele kave odgovara uz sve modne igre, a uz to vizualno produžuje noge. Baš zato omiljeni je komad obuće u ormarićima brojnih dama. Efekt produženih i izduženijih nogu bit će još veći ako odaberete model s tankom visokom potpeticom.

U trgovinama se mogu naći različiti modeli – od proljetnih gležnjača s otvorenim prstima do klasičnih salonki ili pak sandala s tek dva remančića. Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 8 Zara, 349,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirite u našu fotogaleriju i pronađite 10 bež modela za sve prilike od 145 do 521 kunu.

12 novih cipela s debljom potpeticom u kojima hodanje nije problem Žena u trapericama i cipelama s potpeticom Cipele iz novih kolekcija s udobnom potpeticom - 4 Cipele iz novih kolekcija s udobnom potpeticom - 3 +9 Cipele iz novih kolekcija s udobnom potpeticom - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju