Bez obzira na to kako zamišljale svoju savršenu vjenčanicu, mnogim mladenkama jedan od uvjeta za kupnju vjenčanice jest i prihvatljiva cijena. U moru prekrasnih modela nije lako pronaći onaj koji zadovoljava sve uvjete, a možda onaj pravi za sebe pronađete među našim prijedlozima haljina do 760 kuna koje se mogu nositi i kao vjenčanice.

 

Jedan od najvećih pothvata za svaku mladenku jest pronaći idealnu haljinu u kojoj će se udati. Slatke su to muke koje donose puno promišljanja, isprobavanja, zabave i uzbuđenja, a možda ste baš ona sretnica koja shvati da je prva vjenčanica koju je probala ona prava.

Neke mladenke odlučuju se i za svečane haljine koje se mogu nositi i kao vjenčanica, naročito ako su vjenčanja manja i intimnija. Mi smo pronašli takvih osam haljina koje se čak mogu nositi i nakon vjenčanja, u nekim svečanijim prilikama. Izdvojili smo modele maksi duljine u bijeloj, nude tonovima i s cvjetnim uzorkom koji izgledaju zaista krasno i u kojima se žena osjeća posebno i lijepo.

Slika nije dostupna Ivan Alduk: Tri modela vjenčanica idealnih za najrazličitije želje i ukuse

Slika nije dostupna Dva ključna trenda: Vjenčanice koje će biti popularne u 2021. godini

I cijene su vrlo prihvatljive te se kreću od 150 do 760 kuna. U fotogaleriji na početku teksta pronađite osam krasnih haljina koje će biti krasan izbor za dan vjenčanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju