Bez obzira na to kako zamišljale svoju savršenu vjenčanicu, mnogim mladenkama jedan od uvjeta za kupnju vjenčanice jest i prihvatljiva, odnosno cijena koja nije astronomska. U moru prekrasnih modela nije lako pronaći onaj koji zadovoljava sve uvjete, a možda onaj pravi za sebe pronađete među našim prijedlozima haljina do 350 eura koje se mogu nositi i kao vjenčanice.

  Galerija Shein, 35,50 eura Guess (Fashion&Friends), 300 eura C&A, snižena cijena 99,99 eura (cijena prije sniženja 159,99 eura) +4 H&M, 54,99 eura

Jedan od najvećih pothvata za svaku mladenku jest pronaći idealnu haljinu u kojoj će se udati. Slatke su to muke koje donose puno promišljanja, isprobavanja, zabave i uzbuđenja, a možda ste baš ona sretnica koja shvati da je prva vjenčanica koju je probala ona prava.

C&A, snižena cijena 99,99 eura (cijena prije sniženja 159,99 eura) C&A, snižena cijena 99,99 eura (cijena prije sniženja 159,99 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Neke mladenke odlučuju se i za svečane haljine koje se mogu nositi i kao vjenčanica, naročito ako su vjenčanja manja i intimnija. Mi smo pronašli takvih sedam haljina koje se čak mogu nositi i nakon vjenčanja, u nekim svečanijim prilikama. Izdvojili smo modele maksi duljine u bijeloj, nude tonovima i s cvjetnim uzorkom koji izgledaju zaista krasno i u kojima se žena osjeća posebno i lijepo.

Asos (Nordstrom), snižena cijena 88,60 eura (cijena prije sniženja 147,70 eura) Asos (Nordstrom), snižena cijena 88,60 eura (cijena prije sniženja 147,70 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

I cijene su prihvatljive te se kreću od 35 do 350 eura. U fotogaleriji na početku teksta pronađite sedam krasnih haljina koje će biti krasan izbor za dan vjenčanja.

Mohito, 49,99 eura Mohito, 49,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Shein, 35,50 eura Shein, 35,50 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

"Konzervativna" i predivna: Ovo je najljepša vjenčanica u 2023. godini Najljepša vjenčanica u 2023. godini Princeza Iman Bint Abdullah Princeza Iman Bint Abdullah +5 Kraljevsko vjenčanje u Jordanu

Odabrale čitateljice: Ovo je najljepša vjenčanica slavnih Hrvatica po vašem mišljenju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka i Franka Batelić oženili su se 2018. Franka Batelić udala se u vjenčanici Caroline Herrere +4 Franka Batelić u vjenčanici Caroline Herrere

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju