Pronašli ste savršenu haljinu za sebe u nekoj internetskoj trgovini, naručili je, a onda se razočarali kad ste je dobili na kućnu adresu. Je li vam poznat taj scenarij?

Galerija Svečane haljine XL veličine iz Fashion Nove - 15 Svečane haljine XL veličine iz Fashion Nove - 16 Svečane haljine XL veličine iz Fashion Nove - 14 +13 Fashion Nova, 383 kn

Možda je kroj bio pogrešan za vas, a možda niste obraćali pozornost da je haljinu na fotografiji nosio model konfekcijskog broja 36-38.

Iako dobar dio internetskih trgovina u posljednje vrijeme prodaje i odjeću u XL veličinama, u galerijama se rijetko kad može vidjeti kako ona izgleda na ženi koja stvarno nosi taj broj.

Baš zato svojom se ponudom izdvaja američki brend Fashion Nova, koji nudi odjevne komade u veličinama od XS-a do 3X-a s odgovarajućim vizualnim prikazima. Svečane haljine XL veličine iz Fashion Nove - 4 Jedan model na dva tijela različitih konfekcijskih veličina (Foto: www.fashionnova.com)

Ovaj brend usmjeren je na izradu moderne odjeće za žene s oblinama, a modeli se prodaju po istoj cijeni bez obzira na veličinu.

Zavirili smo na njihove stranice i pronašli 15 haljina za svečane prilike u XL veličini koje su na našem tržištu rijetkost. Svečane haljine XL veličine iz Fashion Nove - 2 Fashion Nova, 320 kn (Foto: www.fashionnova.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju