Pletene veste hit su svake zime. Ni ova nije iznimka u tome. Potvrđuju to prizori s hrvatskih ulica i trgova, ali i ponuda trgovina i webshopova.

Galerija Dužu dolčevitu u crnoj boji možete spariti s remenom predimenzionirane kopče za wow efekt Missguided dolčevita, 35 kn Mango, 249,30 kn +7 Reserved, 299,90 kn

Među popularnijim modelima u zimu svakako su duži modeli dolčevita. Ne samo da ti odjevni komadi štite od niskih temperatura i vjetra već i vizualno mogu zakamuflirati pokoju nesavršenost – od podbratka do loše frizure.

Produženi modeli dolčevita do pola bedara ili s još dužim porubom mogu se kombinirati uz hlače i suknje, ali i nositi na tajice ili guste čarape poput haljina. Izgledat će dobro uz gležnjače ravnih potplata, tenisice te čizme visokih sara s potpeticom.

H&M, 263 kn H&M, 263 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se i ove godine mogu naći raznovrsni modeli takozvanih vesta-haljina mini i midi kroja. Birati možete modele u različitim bojama od svjetlosmeđe do crne, a posebno su atraktivni modeli u upečatljivim bojama koje će razigrati zimsko sivilo.

10 modela visokih čizama koje izgledaju mrak uz skinny traperice i mini haljine Čizme visokih sara CCC čizme, 436,90 kn H&M čizme, 452 kn +8 Reserved čizme, 899,90 kn

Za različite ukuse: 10 modela traperica idealnih za punije žene Traperice za punije žene Asos, Topshop traperice, 399 kn Missguided traperice, 121 kn +7 H&M traperice, 196 kn

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli 10 modela dužih dolčevita za razigrane modne igre po cijeni od 35 do 796 kuna.

Reserved, 299,90 kn Reserved, 299,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju