Mala crna haljina je svevremenska modna klasika koja se izvrsno kombinira u različitim situacijama. Nosiva je u poslovnom okruženju i u svakodnevnim druženjima s prijateljicama, ali i u nešto svečanijim večernjim prigodama.

Galerija Mango Topshop Dorothy Perkins +8 Mala crna haljina iz trgovina na popustu 2019. - 2

Ženama su zanimljivi mini modeli od lepršavih materijala koji razotkrivaju ženske adute, ali i elegantne midi haljine koje laskaju damama od XS do XL veličina. Najbolje se pak kombiniraju sa cipelama povišenih potpetica.

Povrh svega riječ je o fleksibilnom komadu odjeće koji vizualno stanjuje tijelo, pa ne čudi što se nalazi u većini ženskih ormara.

Mala crna haljina iz trgovina na popustu 2019. - 3 Mala crna haljina iz trgovina na popustu 2019. - 3 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove u kojima traju sezonska sniženja te odabrali 10 modela malih crnih haljina za različite ukuse po cijeni od 39 do 99 kuna.

Pogledajte i:

Zvijezde svakog izdanja: 15 modela štikli uz koje vam treba samo crna haljina Azalea Wang (Shoebox), 399 kuna Guess, 590 kuna Gaudi (Fashion & Friends), 970 kuna +12 Lauren Lorraine, 424 kune

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju