U tijeku su posljednja ljetna sniženja, a uz malo sreće i strpljenja moguće je pronaći zanimljiv odjevni komad ili modni dodatak u odgovarajućoj boji i veličini.

Galerija Suknje sa sniženja koje će se moći nositi i na jesen Suknje sa sniženja koje će se moći nositi i najesen - 3 Suknje sa sniženja koje će se moći nositi i najesen - 2 +9 Fashion Nova, 165 kn (prije 265 kn)

Dobra suknja može biti zvijezda svake kombinacije. U ljetno vrijeme suknje se najčešće kombiniraju uz lagane bluze i majice kratkih rukave te sandale otvorenih prstiju.

U jesensko vrijeme uz nju će izvrsno odgovarati majice dugih rukava, lagane jakne i atraktivne gležnjače.

Suknje sa sniženja koje će se moći nositi i najesen - 8 Reserved 59,90 kn (prije 199,90 kn) (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli 12 modela suknji s posljednjih ljetnih sniženja koje ćete moći nositi i najesen.

Pogledajte i modele cipela uz koje vam treba samo crna haljina:

Zvijezde svakog izdanja: 15 modela štikli uz koje vam treba samo crna haljina Azalea Wang (Shoebox), 399 kuna Guess, 590 kuna Gaudi (Fashion & Friends), 970 kuna +12 Lauren Lorraine, 424 kune

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju