Mala crna haljina odabir je većine žena kada ne znaju što bi odjenule. Ona se uz pomno kombiniranje s modnim dodacima može nositi u dnevnim i večernjim prigodama.

Galerija Mala crna haljina na popustu 2018. - 8 Mala crna haljina na popustu 2018. - 5 Mala crna haljina na popustu 2018. - 6 +4 Stradivarius, 49,90 kn (prije 99,90 kn)
Mala crna haljina nezaobilazan je komad u ženskom ormaru jer je iznimno fleksibilna. Izvrsno se sljubljuje s cipelama i sandalama ravnih potplata, ali i štikalama. Neki se modeli mogu nositi i uz tenisice.

Odličan je izbor za proslave rođendana, koktel-zabave, izlazak s prijateljicama, ali i odlazak na posao. Povrh svega, riječ je o vrsti haljine koja vizualno stanjuje cijelu figuru. Ne čudi stoga što je omiljen komad brojnih žena.

Baš zato zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli sedam modela malih crnih haljina za sve prigode na popustu i do 50 posto. Mala crna haljina na popustu 2018. - 7 Guess Outlet store, 366 kn (prije 1219 kn) (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju