Uvijek tragamo za udobnim odjevnim komadima u kojima se dobro osjećamo. Crne hlače s gumicom oko struka jedan su od takvih komada. Ne samo da ih možemo odjenuti i onda kada se nismo pridržavali zdravog jelovnika, već i njihova boja vizualno stanjuje noge, ali i cijelu figuru.

Galerija Hlače s rastezljivim strukom iz trgovina - jesen 2020. - 9 Hlače s rastezljivim strukom iz trgovina - jesen 2020. - 5 Hlače s rastezljivim strukom iz trgovina - jesen 2020. - 1 +17 C&A, 75 kn

U posljednjih nekoliko godina iznimno su postale popularne takozvane joggers hlače koje nalikuju na donji dio trenirke, a koje se mogu kombinirati i za večernje prigode.

Danas se joggers hlače rade od najrazličitijih tkanina poput pamuka, elastina, umjetne kože, baršuna, ali i vinila.

Crne gležnjače na vezanje iz trgovina - 13 Od 175 kuna: 20 modela crnih gležnjača na vezanje koje odlično izgledaju uz kožnatu jaknu

Na tržištu se mogu naći i elegantniji krojevi hlača s gumicom oko struka koje omogućavaju različite modne igre, a posebno se dobro sparuju u poslovnim kombinacijama ili za nešto svečanije prilike.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 20 modela hlača s rastezljivim strukom od 54,90 do 1220 kuna.

Hlače s rastezljivim strukom iz trgovina - jesen 2020. - 15 s.Oliver, 379 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju